OTVORENA VEZA UVEK SLOMI ŽENSKO SRCE: Dama koja drži do sebe nikada na to ne pristaje!

Čitaj između redova…

Da li ste ikada srele divnog muškarca koji vas je očarao?

Izašli ste sa njim na sastanak, jako vam se dopada i proveli ste nekoliko dana zajedno. Posle nekog vremena, kada odlučite da razgovarate sa njim i saznate kakva je budućnost vaše veze, onda nailazite na odgovor: “Nisam siguran, za mene si previše dobra, ne zaslužujem te.”

reklame

Morate priznati da ovo uopšte ne zvuči romantično. To je isto kao i šamar, jer ako stvarno želite nekoga, uradićete sve što je potrebno da ga zadržite. Mnogi muškarci redovno koriste ovu frazu i iz nekog razloga je uzimaju kao nešto pozitivno i nešto neprijatno u isto vreme.

Ali, zašto muškarci kažu da ste previše dobri za njih i da vas ne zaslužuju? Zašto oni nisu dovoljno dobri za vas? Zašto ne učine nešto da dođu na vaš nivo? Kada vam neko ponudi nešto iznad proseka, sigurno ćete ga uzeti bez ikakvih oklevanja, pa zašto se isto pravilo ne primenjuje u ljubavi? Zašto se toliko plašimo veza i davanja nekome svega što imamo?

Muškarci najčešće koriste ovaj izgovor da izađu na lakši način iz veze, pobegnu i sakriju sopstvene mane. Kada vam neki muškarac na početku veze kaže da vas ne zaslužuje, on želi da pobegne. Istina je da se svi u životu borimo za ono što zaista želimo.

Kada momci ne žele da započnu vezu, razlog može biti povezan sa njihovom nesigurnošću ili manama, ali može biti vezan za njihovu potrebu da igraju igrice, što je pogrešno. Takvi ljudi biraju najlakši način i govore devojkama da su suviše dobre za njih kako ih ne bi navodno povredili.

Ako vam neki muškarac kaže da on nije dovoljno dobar za vas, onda nemojte razmišljati o tome šta ova poruka skriva i koje je njeno značenje. To je jasan znak da zaslužujete mnogo boljeg partnera i da ne morate trošiti vreme na ljude koji ne znaju da vas cene.

srbijadanas.com/ zenskimagazin.rs

loading...