Pravi ručak bez kuvanja i pečenja
Pravi ručak bez kuvanja i pečenja

Pravi ručak bez kuvanja i pečenja. Kad nemate vremena za kuvanje, a ne želite da za ručak “servirate” sendvič ili helb i paštetu, setite se ovog recepta!

Sastav:

● konzerva crvenog ili smeđeg pasulja,
● konzerva tunjevine u komadima,
● glavica crvenog luka,
● masline po ukusu,
● začini,
● maslinovo ulje,
● malo soka od limuna

reklame

Priprema:

Iseckajte luk, dodajte pasulj i tunjevinu iz konzerve.

Deo maslina iseckajte, deo ostavite u komadu, poprskajte limunovim sokom, maslinovim uljem.

Dodajte začine po ukusu, idealna kombinacija je origano i majčina dušica.

Izvor: Dobarsavjet.info/ Brzi recepti.info

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.