Bilo da ste u vezi ili ste upravo upoznali nekog novog, važno je prepoznati određene znakove koji bi mogli otkriti koliko je partner zainteresovan za vaš odnos!

Možda ste i sami osetili kako se nešto događa, ali ne možete biti sigurni? Na sreću postoje jasni signali koji će vam potvrditi da partner možda gubi interesovanje.

NE KOMUNICIRA

Postoji li promena u komunikaciji? Možda ste pre puno sati provodili na telefonu ili vas je obasipao porukama? Ako se stalno pitate kada će vas nazvati i zašto nije, možda je iduća stvar koju ćete čuti “želim da prekinem odnos”.

reklame

NE UČESTVUJE U PLANOVIMA

U svakom odnosu partneri zajedno planiraju… od mesta putovanja do ručka. Naposletku, to je važno i iz razloga što zajedničko planiranje povezuje dve osobe i daje im šansu da se upoznaju bolje i da dele puno predivnih zajedničkih trenutaka.

PARTNER NIJE DOSTUPAN

Ako osoba ulaže sve manje napora kako bi vam bio blizu i sa vama provodio vjeme, jasno je da njegovo interesovanje bledi.

VIŠE VAM NIJE OSLONAC

Kako bi imali dugu i uspešnu vezu, važno je da u partneru pronalazite oslonac i da vam ukazuje poverenje. Ako prime​ćujete da vas stalno ostavlja “na cedilu”, zaboravl​ja dogovore i izbegava ozbiljne razgovore.

IZBEGAVA INTIMNOST

Emotivna i fizička povezanost moraju postojati u svakoj vezi kako bi ona rasla i ostala stabilna. Ako partner sve ovo izbegava, vreme je da ovoj romansi zatvorite vrata i krenete dalje.

GUBI ŽIVCE

Vaš partner često u vašem društvu gubi živce i govori vam ružne stvari? Frustrira ga sve što kažete? Ako je osoba stalno negativno raspoložena i misli kako je pametnija od vas, vreme je da to ponašanje prepoznate kao razlog za prekid veze.

NE SLUŠA ŠTA GOVORITE

Biti u vezi znači pažljivo slušati partnera, pa ako primećujete da on više ne obra​ća pažnju na vaše reči, jasno je da mu nije ni stalo. Zapamtite, ako su partneru misli negde drugde, verovatno mu je tamo i srce.

ordinacija.vecernji.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.