Naslovna Facebook POSTANI VIDOVIT NA FEJSU: Promeni datum objave statusa i prevari ljude da...

POSTANI VIDOVIT NA FEJSU: Promeni datum objave statusa i prevari ljude da proričeš budućnost!

276
PODELI

Nakon brojnih nemilih događaja koji su nas zadesili od početka 2016. godine, jedan čovek je rešio da se malo našali sa svojim Fejsbuk prijateljima.

On je objavio status u kojem kaže: “Slobodno mi recite da sam lud, ali u 2016. Hilari Klinton će postati prvi ženski predsednik, javnost će potpuno odlepiti zbog smrti jedne gorile, umreće Princ, Muhamed Ali, Kimbo Slajs i Donald Tramp. Ameriku će zadesiti najgora masovna pucnjava… Ne bih nikoga da plašim, ali setićete se mog imena.”

Cela fora je u tome što datum objave statusa jasno govori: 26. Decembar 2015. godine. Dakle, momak je bio vidovit!?

Pročitajte i  Odaberi najlepšu ruku: Ona otkriva tvoj karakter i glavni životni izazov

U pitanju je zajebancija koju svako od vas može vrlo lako da izvede i tako zbuni sve ljude sa liste prijatelja. Evo kako da ih navedete da poveruju u vašu vidovitost (a ljudi su spremni da poveruju u bilo šta ovih dana):

Sećate se male ikonice u obliku sata koju od početka vremena niko živi ne pipa, niti zna čemu služi? Uz pomoć nje možete promeniti datum bilo koje vaše objave!

uputstvo-da-zeznes-prijatelje

Uopšte nam nije jasno zašto takva opcija postoji, osim da se poigrava sa pameću naivnih korisnika ove društvene mreže. Mora da je Cukerberg predvideo pojavu hipstera i njihove tendencije da po svaku cenu budu ispred svog vremena, radeći stvari pre nego što one postanu kul.

.
Pročitajte i  Odaberi jedan simbol i otkrij poruku koju ti univerzum šalje!

Tako se, na primer možeš slikati u onim šljampavim gaćama u kojima izglededaš kao da imaš masivne pelene, a iznad objave staviti datum 3. Jun 2000. godine i svi će biti totalno zgranuti tvojim šestim čulom za modne trendove budućnosti (tj. današnjice).

Mogućnosti su neiscrpne. Zajebavaj narod. Postani i ti Fejsbuk prorok 😉

besnopile.rs

Inicijalizacija u toku...