POSTANI VIDOVIT NA FEJSU: Promeni datum objave statusa i prevari ljude da proričeš budućnost!

0
279

Nakon brojnih nemilih događaja koji su nas zadesili od početka 2016. godine, jedan čovek je rešio da se malo našali sa svojim Fejsbuk prijateljima.

On je objavio status u kojem kaže: “Slobodno mi recite da sam lud, ali u 2016. Hilari Klinton će postati prvi ženski predsednik, javnost će potpuno odlepiti zbog smrti jedne gorile, umreće Princ, Muhamed Ali, Kimbo Slajs i Donald Tramp. Ameriku će zadesiti najgora masovna pucnjava… Ne bih nikoga da plašim, ali setićete se mog imena.”

Cela fora je u tome što datum objave statusa jasno govori: 26. Decembar 2015. godine. Dakle, momak je bio vidovit!?

U pitanju je zajebancija koju svako od vas može vrlo lako da izvede i tako zbuni sve ljude sa liste prijatelja. Evo kako da ih navedete da poveruju u vašu vidovitost (a ljudi su spremni da poveruju u bilo šta ovih dana):

Sećate se male ikonice u obliku sata koju od početka vremena niko živi ne pipa, niti zna čemu služi? Uz pomoć nje možete promeniti datum bilo koje vaše objave!

Pročitajte i  Dok se pućila da napravi selfi, mačka joj opalila šamarčinu, presmešno! (VIDEO)

uputstvo-da-zeznes-prijatelje

Uopšte nam nije jasno zašto takva opcija postoji, osim da se poigrava sa pameću naivnih korisnika ove društvene mreže. Mora da je Cukerberg predvideo pojavu hipstera i njihove tendencije da po svaku cenu budu ispred svog vremena, radeći stvari pre nego što one postanu kul.

Tako se, na primer možeš slikati u onim šljampavim gaćama u kojima izglededaš kao da imaš masivne pelene, a iznad objave staviti datum 3. Jun 2000. godine i svi će biti totalno zgranuti tvojim šestim čulom za modne trendove budućnosti (tj. današnjice).

Mogućnosti su neiscrpne. Zajebavaj narod. Postani i ti Fejsbuk prorok 😉

besnopile.rs


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.