POSTANI MAGNET ZA MUŠKARCE: Usvoji ovih 6 osobina i više nijedan neće moći da ti odoli

0
788
5 razloga zasto ce te ostaviti

Vrlo je teško znati šta muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi stvari trebalo da se odvijaju. Međutim, određena istraživanja ipak pokazuju, bar kada je reč o lepšem polu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju. Upravo zbog tih osobina muškarci žene, koje ih imaju, smatraju neodoljivima. Evo o čemu se radi.

 

Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može razgovarati doslovno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlazne i da im one pružaju podršku. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno da veruju, piše Mini Magazin.

par

Nezavisnost

Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovdje nije reč o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvek daju prednost.

Opuštenost

Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole biti prisiljeni da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i da ih ne prisiljava na bilo šta.

par

Jednakost

Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i veruje u jednakost i ravnopravnost spolova. Više ne živimo u dobu kada su žene isključivo morale biti kod kuće i brinuti se o domaćistvu i deci. Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kosmopolita, da je obrazovana i da neće trpeti nepravdu.

Mudrost

Većina muškaraca smatra mudre žene vrlo privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu šta im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane “dramaturgije”. Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će što joj se ne sviđa, jer želi da promeni stvari na bolje.

Pročitajte i  Uzalud čekaš i nadaš se: 4 glavna razloga zašto ti on ne odgovara na poruke

Kultura

Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac, toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i zna kako se treba ponašati svakako je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želeo da izlazi s “kočijašem”?

minimagazin.info


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.