Naslovna muškarac Ponašanje muškarca koji voli: On pokazuje samo treba da ga pročitaš

Ponašanje muškarca koji voli: On pokazuje samo treba da ga pročitaš

59673
PODELI
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.
loading...

Neki muškarci ne umeju da izraze osećanja rečima, ali ako posmatrate njegove pokrete i ponašanje možete da otkrijete dosta toga. O njegovim osećanjima najviše govori ponašanje tokom vođenja ljubavi.

Romantik

Ukoliko se vaš partner neprestano trudi da vas očara pripremajući romantične večere za dvoje uz sveće, onda ste vi prava srećnica. Muškarac koji zna da napravi takvu atmosferu zna i šta vas tačno uzbuđuje. On je emotivan i od njega možete da očekujete dosta pažnje i maženja. A, ukoliko želite više uzbuđenja s njim onda ćete morati da preuzmete inicijativu.

.
Pročitajte i  Biser koji nije uvek lako otkriti u moru lažnih lepotica: 10 osobina koje krase pravu damu

Voli da vas ljubi

Ako vaš partner žudi za poljupcima i neprestano vas obasipa njima to znači da želi da se vi osećate poželjnom i da i u vama probudi žudnju. Isto tako, to može da znači da je pomalo nesiguran i nervozan, jer ne zna kako da vam udovolji.

SVAKO IMA NEKOG KOGA NEMA: Ljubav koja živi u mašti i snovima
Konvencionalni seks

Ukoliko vaš partner preferira “normalni” seks to znači da je veran i da je osoba na koju se uvek možete osloniti. On uglavnom preferira misionarsku pozu ili voli da je gore da biste mogli s lakoćom da uspostavite kontakt očima i spojite usne. Jednostavno stavite ruke na njegove bokove i vodite ga. Ukoliko želite ozbiljnu i stalnu vezu, on je vaš pravi izbor.

Pročitajte i  One često predugo traže drugu polovinu: 10 razloga zašto je pametnim ženama teže da pronađu ljubav

Kontakt očima

Muškarci ne vole predigru, nežne dodire ili kontakt očima sa ženama do kojih im nije stalo. Ako vas vaš partner gleda u oči tokom odnosa ili vam se smeši, to znači da imate nešto mnogo više od fizičke veze.

Inicijalizacija u toku...