Scenario prvi: Skrivamo sebe kako bismo dobili, zadržali onog drugog, a on nas ne vidi dobro jer ne izražavamo sebe, jer ne živimo sebe, pa dolazi do iznenadnog otkrovenja. Karte su na stolu. Aduti su potrošeni. Druga strana ostaje iznenađena onim što vidi, a mi shvatamo da je igra gotova, nema više manipulacija i igara moći. Istina izlazi na videlo. Tajne izlaze na površinu. Stvari se moraju raspasti da bi se mogle ponovo složiti, a ima li prostora za preslaganje, zavisi i od nas i od druge strane, odnosno u želji da se održi zajednica.

Scenario drugi: osećamo se potčinjeno, u igri smo iz koje ne znamo kako izaći jer smo emocionalno preduboko unutra, a druga strana to na neki način iskorišćava, možda se i poigrava s nama. Postaće teže, da bi moglo biti bolje.

reklame

Scenario treći: seks vs. ljubav. Možemo li ostvariti intimnost koju toliko silno priželjkujemo s osobom koja nas doživljava samo kroz naše telo? Je li moguće odnos koji je započeo kao konzumiranje telesnosti pretvoriti u nešto dublje i ljubavnije?

U pomoć priskače Venera u Devici koja će stvarati pozitivne aspekte sa Saturnom u Jarcu i Uranom u Biku. Oni su stabilizatori, prizemljuju nas, omogućuju nam da shvatimo šta je to iskreno, vredno i kvalitetno u našem privatnom životu. To čuvamo, nadograđujemo i razvijamo. Neki će biti u prilici da potpuno promene svoj intimni život ulaskom u novu vezu.

Iako je Rak nežan, brižan, osećajan, ovaj ga Pluton podstiče na borbu, dajući mu potrebnu strast koja će zapaliti vatru i pokrenuti promene.

Mnogi bi mogli da dožive neke promene u privatnom životu, na stambenom planu, u odnosu s majkom ili s ulogom majke. Ne možemo se više prema deci ili majci ponašati se na stari način jer je on neodrživ.

Neki će doživeti promene na polju karijere, u odnosu s autoritetima. Osim toga, u idućih nekoliko meseci koliko traje uticaj ovog Pomračenja, dobro je razmisliti o tome jeste li zbog ambicije zanemarili svoj privatni život i obrnuto, jeste li zanemarili svoju karijeru zbog prevelike posvećenosti privatnom životu?

Konjunkcija retrogradnog Marsa s južnim Mesečevim čvorom u Lavu govori o tome da postoji nešto što nas vraća unatrag, zadržava na mestu, vrtimo se u krug, ponavljamo iste ili slične izbore. Šta je to zbog čega niste u mogućnosti da delujete i ostvarite ono što želite? Zapitajte se, razmislite, odgovori će dolaziti budete li posvećeni istraživanju sebe i svog života.

Pomračenje Sunca koja će se dogoditi ovog petka u znaku Raka deluje na sve, a naročito je važna za vas koji ste rođeni u kardinalnim znakovima, Raku, Vagi, Ovnu i Jarcu, te ako imate podznak u navedenim znakovima.

Jako je važno i u kojem mestu će se ‘zamračiti’ u vašem ličnom horoskopu. Tu vas čeka najviše aktivnosti i promena.

loading...