Podznak i ljubavni život: Ovan mora sve na silu, Raku je potreban stariji partner, Strelac voli promene

0
5467
Podznak i ljubavni život
Podznak i ljubavni život

Podznak i ljubavni život: Ukoliko znate svoje astrološko “prezime”, to jest podznak, pročitajte kakvom partneru težite i šta možete da očekujete u braku.

 

Podznak u Ovnu

Ovde se sedma kuća otvara u Vagi. Generalno imate problema u odnosima, jer ste fokusirani na sebe i mislite da svi razmišljaju kao vi. Zbog toga često ne razumete na šta vam partner ukazuje. Treba vam osoba koja će znati da smiri situaciju, da balansira i da vam pokaže kako maniri mogu da prođu tamo gde je podznak Ovan hteo da probije silom.

Podznak u Biku

Ovde je sedma kuća u Škorpionu. Vama strast diktira stvari, a svađe sa partnerom su svakodnevnica. Težite ka partneru koji će biti posesivan, ludo zaljubljen u vas i maksimalno posvećen. Tražite stalno dokazivanje ljubavi.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 8. februar 2019. Ovan ambiciozan, Bik nezadovoljan, Blizanac pleni, Rak dobro, Lav ambiciozan
Podznak i ljubavni život
Podznak i ljubavni život

Podznak u Blizancima

Sedma kuća u Strelcu. Partner mora da bude obrazovan, sklon putovanjima, igrama i stalnom otkrivanju novih horizonata. Vama treba drugar za igru, a ne čovek koji će biti stalno ozbiljan. Ovde teško dolazi do vezivanja i kod vas i kod partnera.

Podznak u Raku

Sedma kuća u Jarcu. Podznak Rak je emotivan i osetljiv, pa vam treba čvrst i stabilan partner, najčešće stariji. Do braka verovatno dolazi u kasnijim godinama, a partner može biti osoba od karijere.


(nastavak na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.