Podznak i ljubavni život: Ovan mora sve na silu, Raku je potreban stariji partner, Strelac voli promene

0
5470
Podznak i ljubavni život
Podznak i ljubavni život

Podznak i ljubavni život: Ukoliko znate svoje astrološko “prezime”, to jest podznak, pročitajte kakvom partneru težite i šta možete da očekujete u braku.

 

Podznak u Ovnu

Ovde se sedma kuća otvara u Vagi. Generalno imate problema u odnosima, jer ste fokusirani na sebe i mislite da svi razmišljaju kao vi. Zbog toga često ne razumete na šta vam partner ukazuje. Treba vam osoba koja će znati da smiri situaciju, da balansira i da vam pokaže kako maniri mogu da prođu tamo gde je podznak Ovan hteo da probije silom.

Podznak u Biku

Ovde je sedma kuća u Škorpionu. Vama strast diktira stvari, a svađe sa partnerom su svakodnevnica. Težite ka partneru koji će biti posesivan, ludo zaljubljen u vas i maksimalno posvećen. Tražite stalno dokazivanje ljubavi.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 25. jun 2019. Rak ima problema sa grlom, novi početak za Ovnove, Bikovima problemi u ljubavi, Devica napreduje, Vaga flertuje
Podznak i ljubavni život
Podznak i ljubavni život

Podznak u Blizancima

Sedma kuća u Strelcu. Partner mora da bude obrazovan, sklon putovanjima, igrama i stalnom otkrivanju novih horizonata. Vama treba drugar za igru, a ne čovek koji će biti stalno ozbiljan. Ovde teško dolazi do vezivanja i kod vas i kod partnera.

Podznak u Raku

Sedma kuća u Jarcu. Podznak Rak je emotivan i osetljiv, pa vam treba čvrst i stabilan partner, najčešće stariji. Do braka verovatno dolazi u kasnijim godinama, a partner može biti osoba od karijere.


(nastavak na sledećoj strani)


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.