Obrve daju karakter našem licu, ali i otkrivaju mnogo o našoj ličnosti.

O tome kakva je neko osoba može se pročitati iz načina njegovog oblačenja, frizure koju nosi, telesnog držanja, načina na koji hoda i kako se rukuje prilikom pozdrava. Iako sve ove stvari ne čine suštinu čoveka, one o njoj govore.

Način na koji sebe predstavljamo drugima odaje neke naše karakterne crte. Zato itekako ima smisla posmatrati nečije lice kada želimo da procenimo sa kakvom osobom imamo posla. Način na koji oblikuje obrve takođe odražava ono što je nekome u srcu i duši. – Uopšte nije slučajno zašto neko bira određeni oblik. Pored toga, na njihov oblik utiču i grimase koje najčešće pravimo, a one odaju naše dominantno raspoloženje.

reklame

Dok jedni čupaju obrve, drugi ih samo šišaju, a treći puštaju da rastu prirodno. Na slici ispod pronađite oblik obrva koji najviše odgovara vašem i saznajte šta on govori o vašoj ličnosti.

Nakon toga probajte da se prisetite kako su vaše obrve izgledale nekada, pre nego što ste počeli da ih sređujete, pronađite tumačenje i za njih, pa uporedite rezultate. Možda ćete se iznenaditi!

PO OBRVAMA SE DUŠA POZNAJE
LittleThings / Maya Borenstein

1. Običan luk

Ove obrve nisu ni suviše debele ni suviše tanke. Nisu ni previsoko na licu, a ni prenisko. Izvijene su ni previše, ni premalo, Neko bi rekao da su to obrve taman onakve kakve bi trebale da budu.

OBRVE1
LittleThings / Maya Borenstein

Običan luk odaje ličnost koja se ne trudi da bude primećena nametljivim izgledom. Više volite kada stvari izgledaju onakve kakve jesu, nego bilo kakvo pretvaranje. Tradicionalista ste zato što je tako jednostavnije. Izbegavate dramu i ne volite da nepotrebno komplikujete sebi život.

Fokusirani ste na suštinu, na ono bitno, a ne na “pakovanje”. Volite jednostavnost i veoma ste laki za “održavanje” i druženje. Drugim ljudima je veoma prijatno u vašem društvu, jer se trudite da nikoga ne opterećujete svojim problemima i ne podležete predrasudama…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.