4. Uspravne obrve

Ove obrve su prave kao strela i usmerene u vis.

LittleThings / Maya Borenstein

One otkrivaju surove crte ličnosti i preku prirodu. Skloni ste ozbiljnim temama i ne volite prazne razgovore. Sa vama zaista nema za*ebavanja.

reklame

Svoju mekšu stranu dobro krijete od drugih i ne otvarate se tek tako. Ne tolerišete nikakav bezobrazluk, a ko vam stane na žulj se nikada dobro ne provede. Vaš pogled upozorava slabije od vas da vam se sklone s puta.

Znate dobro šta želite i kako da to i postignete. Više volite da sve obavite sami, nego da deo posla prepustite drugima, pa da strepite da li će sve biti urađeno kako treba.

5. Kratke obrve

One su toliko trimovane, da je od njih ostao samo patrljčić.

LittleThings / Maya Borenstein
LittleThings / Maya Borenstein

Otkrivaju veoma detaljnu osobu koja vodi računa o svakoj sitnici. Težite ne samo da dovršite sve što započnete, već da to obavite i na najbolji mogući način. Sebi retko praštate greške.

Karakteriše vas odlučnost i žeđ za životom. U sve čime se bavite unosite celog sebe –  nije bitno da li je to posao ili ljubav. Zato isto toliko očekujete i od drugih. Oni retki koji zaista vrede, veoma vas vole zbog toga i dive se vašoj predanosti i posvećenosti.

Zbog toga što imate savršeno oko za detalje, san ste svakog poslodavca. Imate veliku moć koncentracije. Međutim, vaši najveći kvaliteti su i vaše najveće prokletstvo – upravo zbog toga vam ponekad izmakne šira slika…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.