prestao da se javlja

Zašto je ON prestao da se javlja!? Nije zainteresovan? Stekao je pogrešan utisak? Najčešća su pitanja koja muče mnoge dame prvih nekoliko dana posle sastanka, naročito ako njihov izabranik prestane da se javlja.

Iako vam se čini da je upravo “naišao” vaš idealan partner s kojim ste poželele čak i decu, on više nikad ne pozove. Odgovor na pitanje “zašto” nikad ne saznate i u vama verovatno s vremenom počinje da se budi sumnja šta sa mnom nije u redu. Međutim savetnica za veze Rejčel Grin smatra da ni muškarci nisu toliko otvoreni kad procenjuju ulazak u emotivnu vezu, dok su neka ponašanja reakcije na tuđe ponašanje…

Evo pet najčešćih razloga zbog kojih muškarci odustaju tako lako.

reklame

Oteraj smarača jednim potezom

1. PROGANJANJE. Progoniteljka taktizira, ali se i netaktično ponaša. Poznato je da se žene svoje muke rešavaju “igranjem igrica” i tračarenjem, dok muškarcima to i nije toliko blisko. Oni ne vole da se njima igrate ni da taktizirate.

Ovo znače NJEGOVE poruke: Šta ON misli kada ti pošalje “HEJ, GDE SI, ŠTA RADIŠ”

Vole otvorenu igru. S obe strane. Oni žele da im date jasan znak da ste zainteresovani i na taj način ih ohrabrite. Ali i da ne i zasipate detaljnim planovima za budućnost i izlivima da vam se “stvarno” jako sviđa. Smanjite slanje poruka i ostavite mu čist prostor na kome može da deluje. Zainteresujete li ga dovoljno, pokušaće da vas uhvati i zavede.

2. SAGOREVANJE. Veza koja se brzo “razbukta” nosi sa sobom opasnost od prebrze emocionalne bliskosti, prebrze fizičke intimnosti, pa se u njoj često donose preuranjene odluke. Možda se posle prvog dejta osećate kao da letite na oblacima jer satima niste mogli da se razdvojite, međutim tu postoji opasnost. Kako se sve ne bi urušilo kao kula od karata, zaustavite se na vreme. Pripazite šta govorite, potencijalne probleme rešite na početku i sami regulišite tempo veze, onaj koji vam odgovara…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.