PISMO MUŽU KOJI MNOGO SERE: Sediš po ceo dan na WC šolji samo da bi izbegao obaveze!

0
1101
PISMO MUŽU KOJI POLA DANA PROVODI NA WC ŠOLJI: Kenjaš dugo samo da bi izbegao obaveze

Ljudi kojima je stvarno NUŽDA – kao što ti tvrdiš da ti je svaki put – obave to što imaju u sekundama nakon što sednu na šolju. A eto tebe, pola sata kasnije, još uvek na porculanskom tronu…

Rita Templeton majka je četiri dečaka i vlasnica bloga Frighting off Frumpy. Njoj je muž dozlogrdio zbog dugotrajnog sedenja na wc-u i čudnih vremena kada je baš morao da otrči da obavi veliku nuždu, dok za sve to vreme ona sama obavlja potrebne stvari. Zato mu je napisala u pismu šta misli o njegovom sr*nju. Pismo prenosimo u celosti s bloga ScarryMommy.

Dragi Mužu,

Ti si poprilično super lik. Da to ne mislim, ne bih se udala za tebe (jer, kao što znaš, imam odličan ukus). Ali, postoji nešto o čemu moramo da razgovaramo. To su tvoje wc navike. One smrde, i to na više nivoa.

wc

 

Pročitajte i  Zbog ovog su mališani rođeni u periodu od marta do juna posebni: Najveći adut prolećne dece je veliko srce

Razumem da nekad kad moraš ići, moraš ići. Ali u ovome je stvar – malo sam sumnjičava zbog tvog tajminga, npr. kad stižemo kući s kolima punim kesa i ti odjednom više ne možeš da izdržiš ni sekund i moraš u wc.

Odletiš u wc i mene ostaviš s tonom kesa da ih iznesem i sklonim stvari na mesto. Čudesno, ista stvar se desi i u trenucima sličnima ovom, npr. kad treba uspavati decu ili oprati sudove koje si obećao da ćeš da opereš.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.