PISMO MUŽU KOJI MNOGO SERE: Sediš po ceo dan na WC šolji samo da bi izbegao obaveze!

0
1119
PISMO MUŽU KOJI POLA DANA PROVODI NA WC ŠOLJI: Kenjaš dugo samo da bi izbegao obaveze

Ljudi kojima je stvarno NUŽDA – kao što ti tvrdiš da ti je svaki put – obave to što imaju u sekundama nakon što sednu na šolju. A eto tebe, pola sata kasnije, još uvek na porculanskom tronu…

Rita Templeton majka je četiri dečaka i vlasnica bloga Frighting off Frumpy. Njoj je muž dozlogrdio zbog dugotrajnog sedenja na wc-u i čudnih vremena kada je baš morao da otrči da obavi veliku nuždu, dok za sve to vreme ona sama obavlja potrebne stvari. Zato mu je napisala u pismu šta misli o njegovom sr*nju. Pismo prenosimo u celosti s bloga ScarryMommy.

Dragi Mužu,

Ti si poprilično super lik. Da to ne mislim, ne bih se udala za tebe (jer, kao što znaš, imam odličan ukus). Ali, postoji nešto o čemu moramo da razgovaramo. To su tvoje wc navike. One smrde, i to na više nivoa.

wc

 

Pročitajte i  Svi problemi sa suprotnim polom vuku korene iz detinjstva: Ovako vam odnos sa roditeljima uništava ljubavni život

Razumem da nekad kad moraš ići, moraš ići. Ali u ovome je stvar – malo sam sumnjičava zbog tvog tajminga, npr. kad stižemo kući s kolima punim kesa i ti odjednom više ne možeš da izdržiš ni sekund i moraš u wc.

Odletiš u wc i mene ostaviš s tonom kesa da ih iznesem i sklonim stvari na mesto. Čudesno, ista stvar se desi i u trenucima sličnima ovom, npr. kad treba uspavati decu ili oprati sudove koje si obećao da ćeš da opereš.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.