VREME ZA SEKS

VAGA

Kakav je muškarac u krevetu

Na seks gleda kao uzbudljivu avanturu i vrlo je sklon vrućim strastima gde god da se nađe. Pa čak i ako postoji rizik da vas uhvate. U stvari, to mu je i najprivlačnije jer taj zločesti dečko ima crtu egzibicionizma. Bez problema će isprobati svaku maštariju koja vam padne napamet, ali pitanje je da li ćete uspeti da zarobite njegovo srce. Ipak, kad se skrasi postaje idealan muž, jer pre svega ceni sklad i pravdu. Takođe, pošto je neodlučan često voli da partnerka bude ta koja je rešena. Romantičan je i obziran, a jedino na šta se žale partnerke muških Vaga je to što neki pate od prevremene ejakulacije.

Kakva je žena u krevetu

Jedina fundamentalna razlika između muške i ženske Vage je u onome što im je između nogu. Vaga želi snažnog muškaraca koji je razume i shvata njenu potrebu za individualnošću i slobodom. Rođeni je esteta i ne podnosi podrigivanje, puštanje vetrova ili bilo kakve vulgarnosti. Partner Vage mora da bude kao i ona – besprekorno doteran. Kako neverovatno dobro manipulišu drugima, proverite kad čujete njene uzdahe – možda samo glumi.

reklame

Najbolji pristup

Erogene zone ovog vazdušnog znaka su donji deo leđa i guza pa svaki put kad imate priliku stisnite i milujte im zadnjicu. Kad se ljubite, zavucite ruku ispod majice i milujte im donji deo leđa, odozgo prema dole. Malo koji znak toliko voli analni seks kao Vaga.

ŠKORPIJA

Kakav je muškarac u krevetu

Njegova seksualnost je tolika da ćete teško pratiti njegov tempo. Ako završite sa Škorpionom, bićete seksualno najzadovoljenija žena. Bije ih glas da su najveštiji ljubavnici, i kad je u pitanju čist seks bez emocija to je i te kako tačno. Ali pazite da ga ne razljutite, jer on pamti svaku vašu sitnu grešku. A nakon kapi koja prelije čašu, osvetiće se kada to najmanje očekujete.

Kakva je žena u krevetu

Možda deluje kao tiha i povučena, ali u krevetu to svakako nije. Ona je divlja žena i to ne zver nego mašina. Ali jedina stvar koja je opasnija od osvete Škorpiona je osveta Škorpije. Uzmite u obzir i to da ne mari previše za društvene norma pa će bez problema napraviti scenu. Ne pričajte o drugim ženama, niti se pravite da vas je teško osvojiti. U toj igri ne možete pobediti, barem ne sa Škoprijom.

Najbolji pristup

Škorpija je vladar genitalija. Time je sve rečeno. Druga opcija, kada bi trebalo da se izdvoje erogene zone, jednostavno bi nabrojali sve delove tela. Ukratko, Škorpiju ne treba previše paliti. Ako nešto želi, to će vam i reći, a vi samo molite Boga da ćete moći da pratite tempo.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.