perverzni horoskop, horoskop

DIVLJE STRASTI: Saznajte šta se sve dešava u svetu seksualnih fantazija svih horoskopskih znakova

Horoskopski znak određuje pravac razvoja seksualnosti. Naravno, mnoge stvari su individualne i od toga zavisi da li će neko ostvariti svoje fantazije ili će nastaviti samo da mašta.

Evo koje seksualne fantazije imaju horoskopski znakovi:

reklame

1. Ovan

Ovan je strastven znak i pravi je zavisnik od adrenalina, pa i u seksu voli surove sado-mazo igre koje podstiču lučenje adrenalina. Ali, Ovnove pali svaka akcija koja pored seksa uključuje i opasnost, pa vole seks na čudnim lokacijama poput liftova, WC-a u klubu ili gde god da postoji intimna atmosfera i opasnost da neko naiđe. Vole rvanje u krevetu, čupanje za kosu, udaranje po guzi, ugrize itd.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. decembra 2016

2. Bik

Bik je najčulniji znak u Zodijaku, a pritom je i veliki hedonista, pa voli dobru kombinaciju raznih vrsta uživanja. Najviše vole da iskombinuju uživanje u seksu sa uživanjem u hrani, pa će pre seksa uvek konzumirati razne afrodizijake kao što su čokolada, vino, bademi, lešnici…Obožavaju duge poljupce, lizanje celog tela i, naravno, oralni seks u svim oblicima. Takođe, vole i da koriste hranu kao rekvizit, pa u krevetu jednog bika lako može da dođe do mazanja šlagom i, naravno, lizanja, stimulacije bradavica kockicama leda itd.

Oni imaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljudi!

3. Blizanci

Blizanci se pale na ideje i eksperimentisanje. Ne drži ih mesto, ne drži ih jedan partner, kao ni neki poseban način na koji uživaju u seksu. Radije će isprobati sve što im padne na pamet i u tom istraživanju najviše uživaju. Brzo prođu kroz eksperimentisanje sa raznim pozama i lokacijama i prelaze na druge perverzije u kombinaciji sa raznim igračkama kao što su vibratori, lisice, kuglice i slično.

Seksualni horoskop
Seksualni horoskop

4. Rak

Kod Rakova je seks duboko povezan sa emocijama, pa uživaju u dugoj predigri, poljupcima i dodirivanju, ali daleko od toga da ne žele da pređu na konkretnu akciju. Od seksualnih fantazija rado bi isprobali preoblačenje i menjanje uloga i sve ostalo što dodaje emotivni naboj strasnim igrama u krevetu. Ako nađu kompatibilnog partnera, s kojim mogu da izgrade odnos poverenja, spremni su svašta da isprobaju, samo ako se uklapa u njihov emotivni svet…

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.