Ovo su 3 najzaljubljivija horoskopska znaka

Leto je vreme za zaljubljivanje i romansu. Svako traži svoju oazu uživanja. Nakon vrelih dana, mnogima se smeše vruće noći. Međutim, ovim horoskopskim znakovima “sezona parenja” traje preko cele godine. Ovo su 3 najzaljubljivija horoskopska znaka!

OVAN

Ovaj horoskopski znak je stalno u potrazi za novim uzbuđenjima. On ne ume da miruje. Koliko god da stvari dobro funkcionišu, on se brzo zasiti starog. Njemu je stalno potrebno da oseća uzbuđenje prvog poljupca, zaljubljivanja i upoznavanja.

Zbog takvog svog nemirnog duha u stanju je da rizikuje da povredi one do kojih mu je najviše stalo i izgubi ono vredno što ima u životu. Ali on ipak nastavlja da srlja. To je jače od njega. Bez zaljubljenosti i uzbuđenja Ovan ne ume da živi.

LAV

reklame

Lavovi vole da budu voljeni i često se zaljubljuju upravo u one osobe koje pokazuju naklonost prema njima.

Činjenica da su često veoma dopadljivi drugima i da je teško ne primetiti i ne simpatisati vedrog, pričljivog, razmetljivog lava u moru stidljivih i neupečatljivih lica, doprinosi tome da se Lavovi zaljubljuju skoro svakog dana.

Najčešće to nije ništa ozbiljno, prođe brzo i u većini slučajeva po tom pitanju neće preduzeti ništa.

RIBE

Sklone maštanju, ribe se češće zaljubljuju u svoju viziju, pre nego u stvarnu osobu koja je ispred njih. U stanju su da pređu preko mnogo očiglednih alarma da veza ne funkcioniše i nastave da bauljaju opijene ljubavlju u svom svetu.

Ali kada se jednom trgnu iz sna i sagledaju realnost, osećaju se prevareno i beže što dalje od osobe koja ih je tako gadno zavarala.

Zaljubljuju se u romantične tipove kojima mogu plakati na ramenu. Suze i strast su u njihovom svetu neraskidivo povezani.

besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.