Ovo je osobina kojoj ni jedna žena ne može da odoli

0
306
Pozitivne i negativne osobine svakog znaka
Horoskop tokom vladavine Lava
loading...

Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu “Evolutionary Psychology” objasnilo je neke od večnih dilema kada je reč o muško-ženskoj privlačnosti

Kada muškarac pokušava da ispadne duhovit, a žena na njegove pokušaje reaguje iskrenim osmehom, velika je verovatnoća da će ga ona hteti da ga bolje upozna, piše Bebac/Lepota i zdravlje.

Kada je u pitanju veza i odnos, muškarci i žene imaju slične ili iste želje. Ali kada govorimo o privlačnosti, postoji jedna muška osobina kojoj ne može odoleti gotovo nijedna žena.
Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu “Evolutionary Psychology” objasnilo je neke od večnih dilema kada je reč o muško-ženskoj privlačnosti.
Prvi deo testiranja obavljen je na 50 mladih osoba koje su posmatrale profile (fotografije i kratke video snimke) 100 nepoznatih osoba, pa na osnovu toga da odluče koje osobe su im najprivlačnije.

Rezultati su dali vrlo jasne odgovore – osobe koje su se najviše smejale i bile duhovite privukle su najviše pažnje.

Pročitajte i  Na ove fore svaki frajer na kraju padne: 5 proverenih lekcija o zavođenju

Drugi deo istraživanja uključivao je 200 muškaraca i žena, slobodnih osoba između 20 i 30 godina.

Svaka žena provela je 10 minuta sa svakim od muškaraca iz testiranja i nakon toga odlučile su koji od njih je najsimpatičniji i koje osobine su joj se najviše svidele.

Iako su odgovori bili vrlo različiti, stručnjaci su zaključili kako su muškarci koji su se trudili da budu duhoviti, kod žena dobili najpozitivnije kritike. Isto tako, istraživanje nije povezalo duhovitost i inteligenciju.

Pročitajte i  Ako još uvek gubiš vreme i živce na pogrešne ljude: Tek kad shvatiš ove 2 stvari imaš šanse da budeš srećna u ljubavi

Iako u ovoj priči faktor poput fizičke privlačnosti itekako igra ulogu, zaključak istraživanja zapravo je bio vrlo jednostavan – kada muškarac pokušava da ispadne duhovit, a žena na njegove pokušaje reaguje iskrenim osmehom, velika je verovatnoća da će ga ona hteti da ga bolje upozna.

Ako se čak oboje ugodno smeju, velika je verovatnoća da će se odnos razviti u nešto više.

Bebac/Lepota i zdravlje

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.