5 efikasnih načina da muškarac poludi od ljubomore

Ovi saveti i trikovi će ga izludeti. Ali, budi oprezna: ovo je opasna igra

Svejedno je li to nakon raskida ili smo tek nekoga upoznali, a on nam daje razlog da budemo ljubomorne – sigurno ti je poznat osećaj kad želimo da preokrenemo igru u našu korist i NJEGA napravimo ljubomornim.

Bilo bi lepše razgovarati o problemu, ali to nije uvek moguće, a ponekad nije dovoljno…

reklame

5 koraka koji će tebe osloboditi ljubomore – a njega totalno ga izludeti…

1. Opusti se i uživaj!

I to u apsolutno svemu! Priušti sebi sve što ti čini dobro i od čega ćeš se sjajno osećati! Nova frizura, vikend izvan grada, ludi provod s drugaricama: ako ćeš biti srećna, to će osetiti (svejedno vidi li fotke na Facebooku ili uživo) – i to će delovati privlačno.

Budi svesna svog cool zračenja te se stalno podsećaj kako si TI ta koja je odlučila da uzme uzde u svoje ruke. Sada ti vodiš igru!

2. Ponašaj se nenapadno na društvenim mrežama

U svom malom osvetničkom planu takođe igra značajnu ulogu šta, kako i kada ćeš postati na društvene mreže. Oprez – velika je opasnost da ćeš preterati.

Ključ uspeha je u tome da se neprimetno ponašaš na Facebooku, Instagramu & Co. – dakle, nemoj postaviti ništa više ili manje nego inače.

Osim toga, fotke na kojima uživaš treba da izgledaju kao da su „slučajno“ snimljene – nikako ne napadno.

Ako odeš na put – nemoj odgovarati na komentare, pitanja i slično – kako ne bi izgledalo da ti je tamo dosadno i da imaš vremena da odgovaraš na svaki komentar

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...