Dnevni horoskop za 28. septembar 2016
Dnevni horoskop za 28. septembar 2016

Spremite se za dan prepun neočekivanih obrta i transformacija, ali će trigon Plutona u Jarcu i Sunca u Devici doneti stabilnost. Otkrijte šta vas još očekuje danas, 6 . septembra 2016. godine.

 

Tranzitni Mesec je 5. septembra uveče napustio znak Vage i ušao u znak Škorpije i do kraja dana stiže do 16* ovog znaka. Iza sebe ostavljamo taktičnost, fine manire i potrebu za partnerskim odnosima bilo koje vrste, prekidamo dogovore i počinjemo sumnjati u sve oko sebe. Planiramo napad iz zasede i objavu rata nekome ili nečemu.

reklame

horoskop (2)

Danas ćemo dizati tenziju za svaku sitnicu, jer Mesec u Škorpiji jača strahove, istražuje teorije zavere i sve oko sebe doživljava kao pretnju ili opasnost. Mesec u Škorpiji je iskonska potreba za preživljavanjem i borba do poslednjeg daha. Danas dolazimo do ekstrema u gotovo svim situacijama, a za one kolebljive, to može biti kobno (sukob na poslu ili gubitak posla, narušeno zdravlje, lom u emotivnom životu…).

Dispozitor Meseca je kolebljivi Mars u Strelcu, koji voli da filozofira, koji ima spremnu strategiju, ali ne i hrabrost, da istu sprovede u delo. Sa druge strane, drugi dispozitor tranzitnog Meseca je Pluton u znaku Jarca. Upravo će sa Plutonom danas tranzitno Sunce iz znaka Device obrazovati trigon. Srešće se vladar života – Sunce, i Pluton – vladar smrti, kao konačne transformacije, u zemljanim znakovima (Devica/Jarac).

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.