OVAKO SE ŽENE ZODIJAKA PONAŠAJU U LJUBAVI: Škorpija je jedna u milion, Bik je idealna za duge veze a Riba strastvena ljubavnica

0
14379

Vaga: Uzoran tip

Žene Vage su romantične, mirne i idealiste. Vi ste tip devojke na koje se sve ostale devojke ugledaju. Vi ste hrabri, imate jaku volju i nikada ne pričate ništa loše o nekom drugom. Vaš partner voli način na koji se držite svojih ideala i svoje vrednosti. Znate da isplanirate savršeno veče jer savršeno razumete šta vaš partner želi- Pored toga što znate šta želite u svom životu, uvek imate i partnerovo mišljenje na umu.

Jutarnjim merenjem temperature možte sami da proverite da li vaša štitna žlezda funkcioniše kako treba

Škorpija: Jedna u milion

Žene Škorpije su privlačne i moćne. Sa ovim osobinama, vi te devojka koja se nikada ne zaboravlja. Bilo da je u pitanju savršen seks ili koliko ste stravstveni, vaš partner je opčinjen vama u svakom pogledu. Vaša ličnost je jaka i gurate druge da spoznaju sami sebe bolje. Vašeg partnera tretirate kao da je najvažnija osoba na svetu, svakog dana, dok ostajete ko ste zaista.

Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2019: Bik nadomak uspeha, Riba neverovatno privlačna, poslovni izazovi pred Lavom

Strelac: Pozitivni tip

Strelčevi žene su optimistične, iskrene i pametne. Vi ste devojka koja ulepšava svakome život. Od svakog dana napravite avanturu sa svojim partnerom, ali znate i kada treba da napravite vreme za sebe. Ako se posvađate sa partnerom, ipak znate da je najvažnija ljubav koju osećate jedno prema drugom i da ni jedna svađa ne može to da promeni.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.