Vaga: Uzoran tip

Žene Vage su romantične, mirne i idealiste. Vi ste tip devojke na koje se sve ostale devojke ugledaju. Vi ste hrabri, imate jaku volju i nikada ne pričate ništa loše o nekom drugom. Vaš partner voli način na koji se držite svojih ideala i svoje vrednosti. Znate da isplanirate savršeno veče jer savršeno razumete šta vaš partner želi- Pored toga što znate šta želite u svom životu, uvek imate i partnerovo mišljenje na umu.

Jutarnjim merenjem temperature možte sami da proverite da li vaša štitna žlezda funkcioniše kako treba

Škorpija: Jedna u milion

reklame

Žene Škorpije su privlačne i moćne. Sa ovim osobinama, vi te devojka koja se nikada ne zaboravlja. Bilo da je u pitanju savršen seks ili koliko ste stravstveni, vaš partner je opčinjen vama u svakom pogledu. Vaša ličnost je jaka i gurate druge da spoznaju sami sebe bolje. Vašeg partnera tretirate kao da je najvažnija osoba na svetu, svakog dana, dok ostajete ko ste zaista.

Strelac: Pozitivni tip

Strelčevi žene su optimistične, iskrene i pametne. Vi ste devojka koja ulepšava svakome život. Od svakog dana napravite avanturu sa svojim partnerom, ali znate i kada treba da napravite vreme za sebe. Ako se posvađate sa partnerom, ipak znate da je najvažnija ljubav koju osećate jedno prema drugom i da ni jedna svađa ne može to da promeni.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.