Ovako se ON ponaša kad te voli
Ovako se ON ponaša kad te voli

Ovako se ON ponaša kad te voli: Želite li da saznate da li te zaista voli – odgovori na ovih 7 pitanja i saznaćeš pravu surovu istinu. Znamo da istina boli,ali ipak je bolje da znate na čemu ste…

Zapamtite da razmera njegove ljubavi se uvek meri intenzitetom njegovih reči i dela. Ako vas zaista voli proći će ovaj test, u suprotnom nemojte gubiti vreme sa njim.

Ovih 7 pokazatelja lako otkrivaju njegova prava osećanja prema vama:

reklame

Da li se uvek ophodi prema vama s poštovanjem?

Ako vam retko pokazuje svoju naklonost i poštovanje, veza ne može opstati. U ljubavi ne biramo vreme i mesto kada ćemo pokazati naklonost partneru, ona mora uvek da postoji. Nikako ne ubeđujte sebe da je normalno da se 2 dana savršeno slažete, a ostalim ne. Ako vas voli, učiniće sve da se osećate lepo sa njim svaki dan.

Ovako se ON ponaša kad te voli
Ovako se ON ponaša kad te voli

Da li se njegove reči podudaraju sa njegovim delima?

Svi znamo za izreku “dela govore više od reči”, kako biste bile sigurne da vas voli morate analizirati njegovo ponašanje. Da li vam govori koliko vas voli, a potom ignoriše kada izrazite svoje želje kako biste voleli da provedete dan sa njim, šta biste voleli da jedete?

Da li je ljubav uzajamna?

Kada se dvoje vole, ljubav koju pruže jedno drugom je jednaka. Ako on diktira tok veze i očekuje da ga pratite poput građanina drugog reda, jasno vam je o čemu se radi. U uspešnim vezama oba partnera učestvuju podjednako u donošenju bilo kakvih odluka.

Pročitajte: Kako da znam da me voli: 7 znakova da si mu se uvukla pod kožu

Možete li mu u potpunosti verovati?

Osnova svakog uspešnog partnersta jeste nepokolebljivo poverenje. Ukoliko mu ne verujete u potpunosti, razmislite da li ima smisla da budete u takvom odnosu.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...