kako raskidaju muškarci prema horoskopskom znaku

Svaki raskid ima znakove upozorenja, a svaki ih muškarac pokazuje na drugačiji način. Njegov horoskopski znak vrlo često utiče na to kako će da odradi raskid i zbog čega će do njega uopšte doći. Znamo da se ovo ne može smatrati naučnim objašnjenjem, ali nije loše znati, zar ne?

 

Ovan: Direktno u glavu

Ovnovi ne okolišaju, čak ni kad je raskid u pitanju. Najčešći razlog je činjenica da im je sve dosadilo – Ovnovi su lovci i uživaju u osvajanju, a jednom kad shvate da su osvojili sve što su hteli, želeće da krenu dalje. Raskid s Ovnom je brz i intenzivan.

reklame

Kad muškarac voli svim srcem

Bik: Bez mogućnosti pomirenja

Bikovi retko iniciraju raskid jer njihova ličnost teško podnosi završavanje “projekta” koji su započeli. Odani su i verni, a sama činjenica da uopšte dolazi do raskida im jako teško pada jer imaju osećaj da nisu uspeli. Ipak, jednom kad Bik odluči da je gotovo, nema povratka.

Blizanci: Bi-ne bi

Muškarac iz ovog znaka možda neće baš raskinuti s tobom iako bi znao da je to najpametnije. Umesto toga, hodaće napred-nazag i menjaće odluke nekoliko puta dnevno. Blizanci produžavaju raskid, ne dozvoljavaju ti da ih sasvim preboliš i vrlo često te drže u svojevrsnoj rezervi pa se tu i tamo jave da ih ne zaboraviš, iako je upravo to ono što želiš.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.