Ljubavni horoskop za jun 2017

Mnoge žene misle kako im muškarci duguju nešto. Takav pristup ljubavnom odnosu može biti i te kako opasan i poguban kada je u pitanju održavanje poverenja i uzajamnog poštovanja. No, nažalost, takve žene to shvate tek kada bude prekasno.

Ovo su stvari koje mudra žena ne zahteva od svog partnera.

1. Da pazi na nju

Da je hranu, oblači, zabavlja i slično. Muškarac ima jedinu obavezu da pazi i brine se za svoju decu te isto važi i u obrnutom slučaju. On može da bira da se brine o vama, ali to nije obavezan.

2. Da se odrekne onoga što voli

reklame

Mudra žena baš nikada neće tražiti od partnera da se u potpunosti odrekne svog posla, hobija ili snova kako bi što više vremena provodio s njom. Inteligentna žena zna da će tako svog muškarca učiniti nesrećnim.

3. Da se odrekne prijatelja i porodice

Čak i ako se ne slaže s njima, pametna žena zna da njenom muškarcu trebaju ti ljudi u životu i da su oni bili ovde i pre nje. Tako ona pokazuje kako ih poštuje, čak i ako misli da oni imaju loš uticaj na njega.

4. Da deli ista interesovanja s njom

Ako vi želite na tečaj plesa, a on mrzi sve vezano uz njega, on će vas odbiti, a vi nemate pravo da insistirate da ide negde gde ne želi. Samo zamislite kako bi vama bilo da vas forsira da radite nešto što vam nije prijatno. Ne morate deliti baš sva interesovanja kako bi vam veza bila zdrava i kvalitetna.

5. Da bude nešto što nije

Drugim rečima, inteligentna žena ne traži od svog partnera da se u potpunosti promeni, već ona utiče na njega tako da postane najbolja moguća verzija sebe. Muškarac će tako ceniti samo ženu koja ga prihvata onakvim kakav on jeste.

6. Da ignoriše ostale žene

Muškarci ne mogu da ne primećuju druge žene, jer je to suprotno njihovoj prirodi. Što pre prihvatite tu činjenicu, to bolje. Naravno, to ne znači da bi trebalo da tolerišete flertovanje s istima, ali poštedite se i nepotrebne drame.

7. Ona mu veruje

I za kraj ostavljamo najvažnije: mudra žena ne traži stalne dokaze ljubavi i poštovanja od partnera. Osim toga, ona ne traži njegov mobilni na pregledavanje, šifre od društvenih mreža i slično. Ona mu veruje u punom smislu te reči i sigurna je u njegovu ljubav.

index.hr 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.