Ovako izgleda prava ljubav: 9 znakova da ste rođeni jedno za drugo

0
1527

Ponekad je teško znati šta druga osoba misli, ali postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu i dugu vezu.

Imate iste ciljeve

Oboje želite život u istom gradu, želite posjtiti iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili nezasnivanju porodice. Naravno da ne morate želeti sve iste sitnice, međutim bitno je da idete kroz život u istom smeru.

Razumete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako treba da reagujete u određenim situacijama i razumete kada treba delovati, a kada pustiti partnera da sam reši svoj problem.

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je zasigurno dodatno zbližilo i stabilizovalo vašu vezu jer ste uspeli da prebrodite i nedaće koje su vam se našle na putu.

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, ali ne i najvažnija. Stoga je bitno znati da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako vaš partner i nakon duge veze uspe da vas ostavi bez daha.

Pročitajte i  Uzalud čekaš i nadaš se: 4 glavna razloga zašto ti on ne odgovara na poruke

Brzo se pomirite

Nijedna veza nije potpuno ružičasta i bez ijedne prepirke. Međutim, vi i nakon svađe znate kako da se pomirite i brzo raščistite predmet rasprave.

Jedno drugom ste najveća podrška

Neprestano podstičete jedno drugo ka cilju i prvi ste tu kako biste svom partneru pružili ruku kada padne.

Ugodno vam je da provodite vreme u tišini

Sedite na terasi, gledate u daljinu i ne razgovarate ni o čemu već samo uživate u trenutku. Iako zvuči jednostavno, nije često i kratka tišina zna stvoriti nelagodu, što ukazuje da vam i nije toliko prijatno samo prisustvo te osobe.

Između vas ne postoje tajne

Jedno drugom ste najbolji prijatelj i možete reći baš sve bez ikakve osude.

Potpuno verujete jedno drugom

Nemate potrebu da pretražujete partneru po mobilnom telefonu i da ga neprestano zovete kako biste proverili gde se nalazi, već mu verujete na reč i osećate se prijatno čak i kad se ne čujete neko vreme.

index.hr