Nemam pare, tražim posao i devojku

Ako prepoznate vašeg partnera u nekim od ovih primera, razmislite opet da li je vredan vašeg vremena…

par

1. Bulji više u telefon, nego u vas

reklame

Činjenica je da smo svi, manje-više, danas zauzeti gledanjem u mobilne telefone, ali ukoliko je vašem partneru zanimljivije da gleda u Instagram slike svog druga Pere, nego da razgovara sa vama o nečemu što vam se dogodilo, onda nema šanse da će biti sposoban da se fokusira na to da vam priušti orgazme.

vampir

2. Niste sigurni da li misli da ste lepi, iako ste u vezi

Ukoliko se ne zabavljate sa nekim ko vas čini da se osećate kao najlepša žena na svetu, onda će biti prilično teško da se opustite u spavaćoj sobi i lepo se provedete zbog misli poput: “Zašto imaš seks sa mnom? Da li je to zbog toga što pokušavaš da budeš fin? Ili si mislio na početku da sam lepa, a sada više ne?” Jasno vam je da nikakav orgazam iz takve situacije neće proizaći.

seks

3. Nikada vas ne pita za stvari koje se tiču vašeg života

Ako muškarca nije briga kako ste proveli dan ili šta rade vaši prijatelji, onda mu i nije baš preterano stalo do vas. To dalje znači da najverovatnije isto tako neće biti zainteresovan da uloži trud i posveti se vašim erogenim zonama.

BUDI NEODOLJIVA MAČKA: Tajne koje ženu čine NEZABORAVNOM!

4. Nije usmeren

Momci koji su u svojim dvadesetim godinama i i dalje nemaju predstavu da li žele da rade na pumpi kako bi imali slobodno vreme da igraju video igrice ili govore stvari poput: “Ne znam, kao, vodiću firmu ili tako nešto”, su generalno u haosu.

Pa, kada završite u krevetu sa njima i nagovestite mu da vam baš prija ono šta u tom trenutku radi, zbuniće se, ubrzati ili preći na neki drugi deo tela. Budite iskreni prema sebi – ovo bi vas žestoko smorilo.

ZA NJEGA KAO DA NE POSTOJIŠ: 10 znakova da si opsednuta tipom koji ne mari za tebe

5. Kada ga zamolite da nešto prestane da radi, on misli da je smešnije ako nastavi

U trenutku kada naiđete na muškarca koji ne želi da prestane da radi nešto što ste ga zamolili i još mu je to pritom smešno – bežite. Bežite i ne okrećite se. Skoro je sigurno da vas isto tako neće poslušati ni u krevetu.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.