zodiAKI

Kada je seks u pitanju postoji previše ukusa i senzibiliteta. Ljudi se seksaju da mogu da obostrano uživaju, dele intimu, ljubav ili pak samo zadovoljavaju seksualnu glad. Međutim zvezde nam otkrivaju koja tri znaka su najgori u seksu! Koliko fejluju, pa to je katastrofa, ma katastrašno!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR 2016: Ko se suočava sa problemima iz prošlosti, ko uživa u samoći a ko u neobaveznom flertu?

reklame

 

BLIZANCIBLIZANCI:

Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu, mnogi pripadnici ovog znaka zapravo umeju da koriste i mozak za vreme seksa, što ne može da odmogne. Ali mnogi muški Blizanci imaju identično ponašanje kao lik koga Bata Živojinović (takođe pripadnik znaka) glumi u filmu “U raljama života”. ”Sad ću da te karam”, a od karanja ništa.

Niti je u cugu, niti je istinski. Dva minuta, a ne dva sata. Istinski bezgranična sebičnost mnogih pripadnika ovog znaka se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. Ženski pripadnici znaka mahom ne fejluju u seksu osim ukoliko imaju tendenciju za večnom predigrom i da pri tom izigravaju neukroćenu goropad.

nastava na sledećoj strani

loading...