OSVEŽITE VAŠU LJUBAV
OSVEŽITE VAŠU LJUBAV

Ako su se iskrice malo ugasile, imamo načine da ih vratite! Svaka veza ima svoje uspone i padove, a kada zagusti i iskrice se zagase to ne znači da treba odmah dići ruke i odustati.

Baš suprotno, tada je pravi trenutak da poradite na svojoj vezi i ponovno oživite romansu. Donosimo vam 5 proverena načina da to učinite.

Češće se dodirujte
Fizički dodir je vrlo važan faktor u uspostavljanju bliskosti. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi. Naravno, to ne znači da treba preterivati. Ponekad su i suptilni znakovi privrženosti dovoljni i mogu učiniti razliku. Držaje za ruke ili običan poljubac u obraz mnogo znače.

reklame

Planiranje zajedničkog vremena
Nemojte misliti da romantika sama od sebe nastane. Kao i za većinu stvari u životu i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovome slučaju reč je o izdvajanju vremena za vašeg partnera.

Zbog brzog tempa života i obaveza često se zaboravi na romantiku, ali njena važnost je veoma značajna za održavanje zdrave veze. Stoga isplanirajte nekoliko puta mesečno vreme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u nioskop, na koncert ili zajedničko kuvanja večere.

Romantična putovanja
Ne treba podcenjivati snagu putovanja i zajedničkog odmora. Odmor samo za vas dvoje sigurno će pomoći učvrstiti vaš odnos i oživeti romansu. Nije važno da li se radi o egzotičnoj destinaciji iz snova ili putovanju za vikend, već je bitno da se udaljite od svakodnevice i uživate u zajedničkom društvu.

Deljenje komplimenata
Da bi romantika preživela važno je davati komplimente partneru kao i da mu pričate koje to stvari obožavata kod njega. Upravo kada vam se učini da veza stagnira prisetite se šta vas je to navelo da se zaljubite u svog partnera.

Da li se radi o smislu za humor ili o smirujućoj naravi, svakako recite svome partneru zašto ga toliko volite i cenite.
Međusobno učenje

Bez obzira na to koliko godina imate ili koliko ste dugo u vezi, uvek možete nešto više naučiti. Možda mislite kako znate sve o svom partneru, ali ljudi se stalno menjaju.

Slušajte pažljivo i nastavite da učite jedan od drugoga. Tako će vam veza uvek biti zanimljiva i možda se iznenadite nekim dodatnim otkrićem. Ovo će vam omogućiti ponovno povezivanje.

Izvor: Cosmopolitan

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.