ne voli on lake nego si ti teška, DA LI GA ŽELIŠ, ILI TI JE POTREBAN? - Ključ tvoje sreće je u tvojim rukama

Mislite da znate da muškarci vole visoke, dugonoge i dugokose lepotice, ali niste potpuno u pravu. Kakve devojke muškarci, zapravo, vole?

IDEALNA ŽENA

DA IMA SVOJ ŽIVOT

reklame

Muškarci vole kada devojka ima svoj život, kada je nezavisna, jer onda znači da se neće “zakačiti” za njega kao “krpelj”. Ako je on ceo njen svet, muškarac se oseća kao da je upao u klopku i kao da ga nešto guši.

NE PRAVI PRVI KORAK

Žena nikad ne treba da juri muškarca i da ga stalno zove. Ipak je on taj koji treba da bude lovac. Žena može da mu da prvi znak, ali da se zaustavi na tome.

zašto je bolje biti žena

 

NE INSISTIRA NA SEKSU

Iako se seksualna revolucija desila prilično davno, seks, još uvek, predstavlja veliki korak u jednoj vezi. Žene ne shvataju koliko seks menja dinamiku odnosa. Žena posle seksa luči hormon oksitocin, zbog koga se žena pretvara u maznu i privlačnu partnerku. Ako žena prebrzo uleti u intimne odnose, veza može dugo “stajati u mestu” i ne odvijati se i van kreveta. Stručnjaci savetuju da se sačeka sa seksom bar mesec dana od početka veze…

ne govorite ženi tokom seksa

SEKSI, ALI NE I PROSTA

Bar u početku veze, žena treba da je odmerena i lepo vaspitana, da ne priča masne viceve i pravi dvosmislene komentare. Najseksepilniji su “slučajni” i “nevini” dodiri.

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.