On nipošto nije osoba za zauvek: Muškarac sa ovih 6 osobina nije materijal za brak ni na pustom ostrvu

Brak kao institucija postoji već vekovma. Ljudi su bili vezani ovom institucijom kako bi bili s nekim do kraja svog života, bilo da su se prvobitno voleli ili ne.

Ali, brak je za ceo život, zar ne? Možda dođe do razvoda, ali kiseli ukus će ostati u ustima. Uvek ćete se pitati gde ste pogrešili.

Kako bi to sprečili, zašto ne bi preduzeli korake kako biste pažljivo procenili muškarca s kojim želite da stupite u brak i sprečili grešku?

1. Mrzi životinje

reklame

Ne možete biti sa nekim ko mrzi životinje. Ako ne voli životinje, ne voli ni ljude. Može da ih se plaši, ali ako ih mrzi – to je potpuno drugačija igra.

Venčajte se s muškarcem koji voli životinje. Takav muškarac biće saosećajan i prema ljudima.

2. Krši obećanja

Obećanja su bitna u vezi. Ona imaju moć da je stvore ili prekinu. Dakle, ako stupite u brak s nekim ko ne ispunjava svoja obećanja, to je kao da imate plan da uništite svoj život, piše Truth inside of you.

Takvog muškarca nikad neće biti briga za vas, a njegove će reči biti voda, a ta voda će samo teći. Možete li se pouzdati u takvog muškarca?

3. On veruje da je on gospodin Savršeni

Samouverenost je izvrsna osobina. Ali, kada je neko preterano samouveren, arogantan i ponosan, to je posve druga stvar.

Normalno je napraviti greške, ali ono što je važno jeste prihvaćanje da ste pogrešili. Nijedna žena ne bi trebalo da uđe u brak sa muškarcem koji misli da je savršen sve vreme.

4. Izgovori i još izgovora

Muškarac koji stalno smišlja izgovore, zaista vas ne voli, stoga ne bi trebalo ni da razmišljate o braku sa takvom osobom.

Uvek bi mu prioritet bio nešto drugo, a nikad vi i lagao bi vam u lice. Ne zaslužujete to, zar ne?

5. Stalno se svađa i zamera

Svaki par u svojoj vezi je prošao kroz sukobe. I to je normalno. Ali ono što nije normalno je kada neko nastavlja tu svađu van ograničenja. To jako povređuje odnos.

I nakon nekog vremena postaje izrazito neprijatno kada vam vaš partner nabija na nos grešku koju ste napravili zime ’03. Nemojte se venčati s njim. Molim vas.

6. Zloupotreba supstanci

Trebalo bi da budete dovoljno pametni da shvatite kako je osoba koja uzima droge iskreno izgubljena. Ako bi muškarac radije provodio svoje vreme s drogom, a ne sa nekim ko bi bio uvek tu za njega, zašto mu to ne omogućite?

Ostavite ga i pustite da gubi svoje vrijeme. To nije vaša odgovornost!

atma.hr

loading...