On nipošto nije osoba za zauvek: Muškarac sa ovih 6 osobina nije materijal za brak ni na pustom ostrvu

0
736
On nipošto nije osoba za zauvek: Muškarac sa ovih 6 osobina nije materijal za brak ni na pustom ostrvu

Brak kao institucija postoji već vekovma. Ljudi su bili vezani ovom institucijom kako bi bili s nekim do kraja svog života, bilo da su se prvobitno voleli ili ne.

Ali, brak je za ceo život, zar ne? Možda dođe do razvoda, ali kiseli ukus će ostati u ustima. Uvek ćete se pitati gde ste pogrešili.

Kako bi to sprečili, zašto ne bi preduzeli korake kako biste pažljivo procenili muškarca s kojim želite da stupite u brak i sprečili grešku?

1. Mrzi životinje

Ne možete biti sa nekim ko mrzi životinje. Ako ne voli životinje, ne voli ni ljude. Može da ih se plaši, ali ako ih mrzi – to je potpuno drugačija igra.

Venčajte se s muškarcem koji voli životinje. Takav muškarac biće saosećajan i prema ljudima.

2. Krši obećanja

Obećanja su bitna u vezi. Ona imaju moć da je stvore ili prekinu. Dakle, ako stupite u brak s nekim ko ne ispunjava svoja obećanja, to je kao da imate plan da uništite svoj život, piše Truth inside of you.

Takvog muškarca nikad neće biti briga za vas, a njegove će reči biti voda, a ta voda će samo teći. Možete li se pouzdati u takvog muškarca?

3. On veruje da je on gospodin Savršeni

Samouverenost je izvrsna osobina. Ali, kada je neko preterano samouveren, arogantan i ponosan, to je posve druga stvar.

Pročitajte i  Tvoj dečko nije ostavio prošlost iza sebe: 7 znakova da mu i dalje nedostaje bivša

Normalno je napraviti greške, ali ono što je važno jeste prihvaćanje da ste pogrešili. Nijedna žena ne bi trebalo da uđe u brak sa muškarcem koji misli da je savršen sve vreme.

4. Izgovori i još izgovora

Muškarac koji stalno smišlja izgovore, zaista vas ne voli, stoga ne bi trebalo ni da razmišljate o braku sa takvom osobom.

Uvek bi mu prioritet bio nešto drugo, a nikad vi i lagao bi vam u lice. Ne zaslužujete to, zar ne?

5. Stalno se svađa i zamera

Svaki par u svojoj vezi je prošao kroz sukobe. I to je normalno. Ali ono što nije normalno je kada neko nastavlja tu svađu van ograničenja. To jako povređuje odnos.

I nakon nekog vremena postaje izrazito neprijatno kada vam vaš partner nabija na nos grešku koju ste napravili zime ’03. Nemojte se venčati s njim. Molim vas.

6. Zloupotreba supstanci

Trebalo bi da budete dovoljno pametni da shvatite kako je osoba koja uzima droge iskreno izgubljena. Ako bi muškarac radije provodio svoje vreme s drogom, a ne sa nekim ko bi bio uvek tu za njega, zašto mu to ne omogućite?

Ostavite ga i pustite da gubi svoje vrijeme. To nije vaša odgovornost!

atma.hr