Kada su muškarci u pitanju, ponekad je teško biti siguran šta osećaju jer su skloni da to kriju. Međutim, ako se iskreno zaljube, tada se teško kontrolišu pa njihove emocije isplivaju na površinu.

Ovo je pet sigurnih znakova da je zaljubljen “do ušiju” i da je iskren u tome:

Voli da bude u vašem društvu

Čak i kada su njegovi prijatelji u pitanju rade će provoditi vreme s vama, nego s njima – nekako neće moći da odoli. Žena u koju se muškarac iskreno zaljubi postaje njegov prioritet, ona mu je najvažnija na svetu i uradiće sve kako bi se osećala prijatno u njegovom društvu. U tim situacijama moguće je kako će spominjati da voli da provodi vreme s vama. Neki čak izmišljaju razloge kako bi bili duže vremena u društvu žene koja im se sviđa.

Dugo razgovara s vama

reklame

Nekako kao da ne želi da taj razgovor ikada završi. Pri tome može delovati kao da je pomalo nestabilan na nogama jer je jako uzbuđen, a to pokušava da prikrije, oči su mu sjajne, a osmeh prisutan. Nekako je uvreženo mišljenje da muškarci ne vole da previše razgovaraju, ali, kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može trajati satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer nekako imaju poverenja u nju.

Daje vam slobodu

Ne visi vam za vratom i ne pokušava opsesivno da kontroliše svaki vaš potez. Ne nameće vam svoje stavove i iskreno voli da čuje vaše mišljenje o svemu. Zaljubljen je u vas upravo onakvu kakva jeste, voli da otkriva šta vam je važno u životu, kakve hobije imate, kakvi su vam odnosi s prijateljima i porodicom…

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.