Foto: Pexels

Ponekada žene loše tumače muške signale, misleći da “ako je skupo platio novi parfem, to sigurno znači da vas voli”. Istina je sasvim drugačija – ovo su muški simptomi bolesti zvane “zaljubljenost”

Žene prilikom upoznavanja i u prvim mesecima veze često pogrešno shvataju signale koje im šalje draga muška osoba. Ozbiljnost se ne može meriti novcem koji je potrošio na večeru, trajanjem dejta ni količinom lepih, laskavih reči.

Ako nisi sigurna da li je muškarac stvarno zaljubljen u tebe, ovih 7 znakova to dokazuju:

1. Zove/piše u pravo vreme

reklame

Osećaj neizvesnosti i celodnevno buljenje u telefon u nadi da će da se javi poznat je gotovo svima. Iako postoje izuzeci koji potvrđuju pravilo, dečko koji je stvarno zainteresovan javiće se sam od sebe u roku od dva-tri dana, a kada odnos postane ozbiljniji i češće od toga. Ako ne zove, verovatno to ne želi, a mala je verovatnoća da je izgubio telefon/broj ili da je završio u bolnici.

52 ogavne stvari koju parovi rade u vezi - Priča o prevari

2. Uvek pita za još jedan dejt

Ako pri kraju jednog dejta već pita za drugi, znači da stvarno voli i želi da provodi mnogo vremena sa potencijalnom dragom. Obično su muškarci na početku vrlo oprezni i ne žele da budu previše napadni, ali se ne boje da pitaju za još jedan izlazak, ako to zaista hoće.

loading...