Ako sumnjate da vas partner vara, pokušajte da ga pronađete u nekom od ovih 13 znakova

Otkrivanje prevare nikad nije bilo lakše. Imamo poruke, e-mailove i online proveru stanja računa i trošenja, koje bezbrižne ljubavnike ostavljaju na milost i nemilost elektronskoj proveri. Međutim, pored elektronskog proveravanja, ukoliko je osoba jako temeljna, pazi na svaki detalj i vešto je izbegla uobičajene znakove upozorenja (mršavljenje, promena garderobe, nova interesovanja), ali vi ste i dalje sumnjičavi, proverite ove, ne toliko očigledne znakove, koji bi mogli da vam otkriju da li ima aferu.

Savršeno tačna satnica

Kako bi što bolje iskoristili ono malo slobodnog vremena koje imaju za ljubavnike, partneri koji varaju se često savršeno pridržavaju razrađene satnice. “Neće ništa posumnjati ako sam svaki dan tačno u šest kod kuće ili ako se čujemo tačno u podne.” Iznenada stvoren precizan i tačan raspored je razlog za uzbunu, jer ko danas uspeva da se pridržava svakoga dan istog rasporeda, u minut?

Novi rečnik

reklame

Ako odjednom vaš partner učestalo upotrebljava neke nove reči ili izraze koje inače ni jedno od vas nije koristilo ranije, a nije promenio posao ili najboljeg prijatelja, zabrinite se. Jer ako provodi više vremena sa ljubavnicom, neminovno će “pokupiti” neke njene omiljene fraze i poštapalice.

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!

Menjanje svakodnevnih navika

Ako je vaš partner inače redovno dolazio kući posle posla i imao naviku da zajedno sa vama popije kafu, a sad odjednom čini potpuno druge stvari, recimo prvo se baca pod tuš, odmara, I izbegava komunikaciju sa vama, nešto nije u redu.

Kraj ljubavi: koji je najbolji način da prebolimo raskid veze

Počinje da se vozi sam

Inače biste zajedno uskočili u auto i otišli na posao, ali od nedavno njemu treba više vremena za sebe i zato ide sam. I svaki dan iznova smišlja nove razloge zbog kojeg vi trebate ipak da diete svojim kolima, a ne zajedno.

Odjednom je “mlad i lud”

“Idemo večeras u bar i razbićemo se k’o tinejdžeri!”, on atipično i entuzijastično predlaže. Ako ovako nešto nije izjavio od kada je diplomirao, zabrinite se. Nije nikakva tajna da se ljudi koji imaju afere osećaju mlađe i impulsivnije, što može uzrokovati i promene u ponašanju.

Odjednom se šepuri s vašim stvarima

Ako se inače nije palio na seksi donje rublje, a sad vam donosi poklon naručen iz Victoria’s Secret kataloga, moguće je da mu je afera ojačala libido i, ironično, on želi isto da učini za vas.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...