Dok ima nevernih muževa, biće i švalerki

URADILA SAM ONO ŠTO SAM UVEK OSUĐIVALA: Postala sam ljubavnica OŽENJENOM čoveku i naučila mnogo!

“Za ljubav je potrebno dvoje. To je davanje i uzimanje. To je posvećenost”, to su samo neke od parola koje sam čula od ljudi koji su u braku i u vezi. Iako sam saglasna da su sve te stvari važne i istinite, postoje situacije koje ne uspevaju u skladu sa tim standardima.

U svojim kasnim dvadesetim godinama već sam bila razvedena. Muž mi je bio nasilnik i trebalo mi je više godina da prebolim sve što mi se događalo sa njim. Nakon razvoda, kada sam se preselila, konačno sam počela da dolazim sebi. Nisam imala dece, imala sam sjajan posao – ukratko, bila sam nezavisna i srećna žena, piše lepotaizdravlje.rs.

A, onda sam “pala”.

reklame

Ja sam očigledno jedna od onih koji osuđuju druge za njihove postupke, a onda to isto ponovo u sopstvenom životu.

Imala sam kombinaciju sa oženjenim čovekom.

Čovek sa kojim sam se spetljala je već imao dosta iskustva u varanju svoje žene, i uopšte se nije uzbuđivao zbog našeg odnosa, niti mi je prodavao priče da je zaljubljen u mene i da će se razvesti. S druge strane, ja sam se totalno zatelebala, i zaboravila na sve svoje principe i moralna stanovišta.

Dobar seks
Dobar seks

Tako sam iz jedne destruktivne veze uskočila direktno u drugu.

Sva svoja verovanja u vezi sa zdravim, dugim vezama bacila sam niz vodu i zaljubila se u čoveka koji nije poštovao ni sopstveni brak. I ne samo to, svojevoljno sam dala svoj doprinos u propadanju tuđeg braka.

Premda za moje ponašanje nema opravdanja, iz tog odnosa naučila sam par važnih stvari. Naučila sam koliko je lako izdati one koje volimo. Naučila sam da mreža laži koju svakodnevno pletemo može da nas dovede do razarajuće anksioznosti. Naučila sam kako izgleda kada ne volimo sebe…

…nastavak na sledećoj srtranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.