Odlepio je za tobom

Odlepio je za tobom: Ako želite da budete 100% sigurne, ima više načina da proverite. Ovde vam nudimo 37 njegovih “malih signala” koji svedoče da ste mu sasvim sigurno više od dobre prijateljice.

Odlepio je za tobom

Ne zaboravite da je njemu, kada mu se sviđate, ipak važno da ispadne “kul” i ne pokaže simpatije. Ipak, nesvesni poriv da vam ukaže pažnju i da vas zaštiti govori više od hiljadu reči.

reklame

 

1. Najočiglednije – kaže vam da mu se sviđate

Ako vam dečko kaže da mu se sviđate, teško da laže. Pitanje je jedino da li mu se sviđate kao seks partnerka za jednu noć, ili kao potencijalna partnerka za vezu.

 

2. Postavlja vam mnogo pitanja

Očigledno ga zanimate i želi da produži vaš razgovor što je moguće više. Ali, zapamtite da nije svako pitanje znak da mu se sviđate – neka su praktična, a neka su i obična pristojnost, poput “odakle si”, itd.

ljubavne poslovice

3. Naginje se ka vama

Kada mu pričate nešto, naginje se iako može odlično da vas čuje i sa bezbedne razdaljine. Lak način da vidite da li je muškarac zainteresovan je da obratite pažnju koliko napora ulaže u razgovor sa vama.

 

4. On dolazi do vas (a ne obrnuto)

Ako vam prilazi sam u klubu, ili mu se sviđate – ili mu se sviđa vaša drugarica. Međutim, i to ćete lako da razgraničite. Ako nije 100 odsto prirodan sa vama, onda ste vi ta srećnica!

 

5. Promeni ponašanje u vašoj blizini

Momci reaguju različito na stres, ali se uvek ponašaju malo drugačije nego obično – ili pričaju više, ili se ućute, ili se trude da izgledaju “kul”. Ako utvrdite da se ponaša “čudno” ili ne nalik sebi, vrlo je moguće da mu se sviđate, ali da ne zna kako to da vam pokaže.

 

6. Potpuno vas ignoriše

Ovo je vrlo rizična zona. Moguće da vas ignoriše jer mu se ama baš ni malo ne sviđate, ali neki momci imaju strategiju “zabole me” kada je u pitanju devojka koja im se sviđa. Možda vas ignoriše dok ste u većem društvu, da bi uvtrdio ko je od prisutnih vama zanimljiv, pa će se “razvezati” kad budete nasamo.

 

7. Okreće telo prema vama

Hoće bolje da vas vidi. I ako ne želi da vam da do znanja da mu se sviđate, ovaj gest će ga odati.

 

(nastavak na sledećoj strani)

loading...