Ako ste odabrali 3:

Naporno ste radili, a sada je vreme za igru, odmor i opuštanje! Odvojite malo vremena da uživate u suncu i ponovno se povežite sa svojim unutarnjim detetom. Učinite nešto spontano, ili planirajte avanturu ili putovanja u inostranstvo.

Mnogo toga možete naučiti kada odvojite vreme i učinite nešto što vam je u potpunosti prijatno. Ne osećajte krivicu jer je to sve o čemu se radi! Nagradite svoje telo nekom čistom, organskom hranom, nagradite svoj um zabavnom stimulacijom i nagradite svoje srce radošću zbog povezivanja sa svojim prijateljima i porodicom.

reklame

Često zaboravljamo moć osmeha i moć smeha. Bez obzira na vašu spoljnu situaciju, setite se da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svet dobrim za vas i za ostatak sveta.

Ako ste odabrali 4:

Usredsređeni ste više na ono spoljašnje, nego na ono što se nalazi iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali ako još uvek ne možete smiriti svoj um, kako ih možete čuti? Vaša glava je puna haosa i vaš um je zbunjen, jasno razmislite na trenutak i pogledajte iznutra.

Posredujte, otiđite u šetnju, umirite svoj um i ponovno se spojite s Božanskim. Duh od vas traži da potražite odgovore unutar sebe umesto da tražite spoljne tragove ili znakove. Vreme je da postanemo sinkronizovani sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti jeste promišljanje.

Pratite svoje misli danas, ali ih ne pokušavajte angažovati ili prosuđivati, vratite se svom temeljnom jastvu i budite svesni kada vaš ego počne delovati.

Ako ste odabrali 5:

Granice nisu loša stvar ako su konstruirane svesno i s namerom. Vreme je da postavite neke od ovih granica, jer ste previše rastreseni!

Ako imate jasne granice, dajete životu malo strukture i smernice i to je ono na što se trebate usredsrediti sada. Morate se koncentrisati na preuzimanje odgovornosti i prestati trošiti vreme i energiju na ljude i situacije koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

Vreme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće kao što i zvuči, to će biti vaš najveći saveznik. Takođe je savršeno vreme za sređivanje kuće i za smanjivanje nereda.

Ako ste odabrali 6:

Vreme je da pustite da se stvari odvijaju i da verujete Svemiru. Umesto da se pokušavate boriti protiv onoga što je, jednostavno odstupite unatrag i dopustite sebi da sledite ritam i tok života.

Sada ste pozvani da prestanete raditi na stvaranju svog puta i da prihvatite sadašnji trenutak i ono što jeste.

Vaš sjedeći korak biće vam otkriven kada budete mirni i fokusirani na svoju istinsku nameru. Izbegavajte donošenje hitnih odluka i dopustite mirnoći da vas vodi.

loading...