Otkrijte nešto novo o sebi – i poruku sa vašu budućnost! Šta univerzum želi da vam poruči?

Dovoljno je da izaberete jedan simbol sa gornje slike, prenosi espreso.rs.

Ako ste odabrali 1:

Ovo je znak iz Svemira da ste učinili sve što ste trebali učiniti i sada možete odmarati i uživati ​​u plodovima svog rada.

reklame

Svemir vam želi zahvaliti zbog toga što ste takvi kakvi jeste i zbog toga što podižete svest drugima. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je mnogima pružio vodstvo i sada je vaš red da primite dar.

Naravno, ovaj dar nije materijalistički, on je daleko bolji od toga. To je dar znanja. Sada dobivate dar da znate da je život lep i sve što postoji je tu da vam dopušta da rastete, podučavate i volite, piše Spirtual posts.

Ako ste odabrali 2:

Vreme je za povezivanje. Vreme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom.

Niste sami, vi ste deo velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano većom silom. Možete to osetiti, ponekad čak i možete videti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu.

Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, istinske veze. Započnite sa sobom, a zatim istražite prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme s poslom, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte videti stvari sa svoje tačke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega u svest i pitajte – kako se mogu povezati s tom situacijom za svoje najviše dobro…nastavak na sledećoj stranici…

loading...