Od ovakve žene muškarci beže ko đavo od krsta: Ako imaš ovih 5 osobina, nije ni čudo što svaki ode od tebe

0
1242
Mlad Mesec u Blizancima 13. juna 2018.

Nekada je ponašanje ključno i ume da otera muškarca. Ove osobine njima se uopšte ne dopadaju, i lako će pobeći glavom bez obzira.

Previše pazite na tuđu sreću

Ovo na prvu zvuči divno, ali upravo takvo ponašanje često dovodi do kontraefekta. Umesto da malo mislite na sebe, mislite isključivo na svog dečka, a kad ne pokaže zahvalnost, padate u depresiju, piše Super žena.

Dajete više nego što uzimate

To dolazi prirodno i zapravo verujete da ne očekujete ništa zauzvrat, ali dugoročno ipak očekujete. Problem je u previsokim standardima za muškarca kome dajete previše, jer on verovatno nikad neće moći da uzvrati istom merom.

Ne dajete mu vremena da se potrudi

Uvek se javljate prvi, šaljete mnogo više poruka od njega, organizujete romantične sastanke i on jednostavno nema prostora da se istakne.

Stalno očekujete njegovu pažnju

On je vama stalno na pameti pa mislite da je normalno i da vi njemu budete stalno u centru pažnje. Ljudi su različiti kad su u pitanju osećanja i misli prema ljudima koje vole, a ako ga neprestano maltretirate i tražite potvrdu da mu je stalo, mogao bi se osećati kao da je u kavezu.

Nemate granicu

Dopuštate ljudima da rade s vama šta žele jer mislite da je to dokaz ljubavi, pa zato ne znate da kažete kad vam nešto ne odgovara.