Mnogi zagovornici astrologije smatraju kako Univerzum komunicira sa nama i to matematičkim šiframa, a tako je nastala i numerologija.

Univerzum šalje suptilne poruke smrtnicima u potrazi za sobom, boljitkom, ljubavi i td. Brojevi koji nas okružuju nam prenose upravo te poruke, bili oni na knjigama, plakatima, autobusima… svi brojevi koje podsvesno percipiramo nam nešto poručuju.

U poslednje vreme, zahvaljujući dr. Miroljubu Petroviću u medijima se provlače tajnoviti brojevi 555-333. Već smo ranije čuli njegovo objašnjenje pomenutih cifri, ali sada uz pomoć numerologije možemo da dublje da se pozabavimo njihovim značenjem, piše kurir.rs.

reklame

Svaki broj ima svoje značenje, ali oni koji se ponavljaju su zaista magični.
333: Nađite balans

Trojstvo se uvek ukazuje kada je vreme da poravnate um, dušu i telo. On služi kao uzbuna za disbalans vas samih ili vaših bližnjih (neke dorćolske porodice možda). Možda ste previše radili, te ste se preforsirali, ili ste se iznervirali, ili jednostavno ne provodite dovoljno vremena sa bližnjima.

numerologija

Ovaj broj se ukazuje i kada ste na pravom putu, ali ne cenite adekvatno svoje uspehe, zato se priberite i cenite poslovne uspehe, ljubav i zdravlje koje imate (da ne odete pod mač bato!).

 

Predlozi za reformu službi javne uprave i efikasnog načina rešavanja problema kriminala i narkomanije.

Posted by Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi on Monday, 13 February 2017

555: Promene u vazduhu

Ako konstantno viđate ove brojeve, možda je vreme da krenete novim pravcem u životu. Pokušajte da iskoristite prilike koje vam se nameću. Ne plašite se promena, jer je ovo pravo vreme za njih. Nova iskustva će vam pomoći da činite pametnije izbore u budućnosti-

Pozabavite se novim hobijem, upoznajte nove ljude, promenite posao, putujte…

Šta možemo da izvučemo kao zaključak na osnovu ovoga? Bar što se tiče čuvenog broja telefona koji nam je ponudio dr. Miroljub Petrović?

kurir.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.