Izračunaj svoj ljubavni broj i saznaj šta ti je potrebno za sreću udvoje
Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018

Ako saberete sve cifre u datumu svog rođenja i zbirom ih dalje svedete na broj od 1 do 9 dobićete svoj broj. Primer : Ako ste rođeni 23.3.1989. zbirom svih cifara dobićete 35, pa opet sabiranjem 3 i 5 dobićete 8.

Kako ko od nas devet doživljava ljubav?

1

Jedinica ponekad ima problema s idejom braka ili veze. Najviše zato jer je priroda broja jedan – jedinstven, neponovljiv, individualac, prvi, početni, pa i glavni. Ljudi jedinice u svom odnosu s drugima osećaju potrebu ili za tim da svoju individualnost sačuvaju i ne podređuju drugima, što znači da traže ili iste takve partnere ili osobe koje su dovoljno otvorene i spremne da to shvate, ili pak imaju potrebu za fazama samoće u kojim vrše svoje unutrašnje inventure.

reklame

Ključ: ravnopravnost

2

Dvojka je po svojoj prirodi uvek spremna za deljenje, ali ponekad im u tome nedostaje kriterijuma. Da ovo ne bi ispala slabost, potrebno je ponekad setiti se i sebe i svojih potreba. Izvrsni su u svim preduzimanjima na ljubavne teme jer jednostavno znaju i osećaju šta je sve potrebno da bi veza opstala i funkcionisala onako kako treba. Bitno je da u svom ljubavnom životu predano slede svoj unutrašnji glas koji će im nepogrešivo reći šta činiti da bi bili zajedno s nekim.

Ključ: svest o sebi

3

Trojke osećaju jaku potrebu za komunikacijom i vrlo su društvene. Zbog toga ponekad mogu da pretrpe nesporazume. Kod njih je važna jasnoća i čisti računi, kako prema sebi, tako i prema partneru. Potrebno je sesti za sto i otvoreno razgovarati i sjasno definirati svoje potrebe, želje i očekivanja. Ne postoji dualnost veze ili paralelni svet koji ih ponekad zavede kroz idejnost, putovanja ili pričanja. Ljubav je jedna i svugde, ali život u paru je plus i minus, udvoje.

Ključ: jasnoća

loading...