5 tipova muškaraca za koje ne smete da se udate
5 tipova muškaraca za koje ne smete da se udate

5 tipova muškaraca za koje ne smete da se udate: Ako maštate o srećnom i skladnom braku, to vam sa ovim tipovima muškaraca svakako neće poći za rukom.

 

Iako idealan muškarac ne postoji, pre nego što stupite u brak s nekim budite sigurni da će ta osoba da vas voli i podržava u svemu što radite.

reklame

Nekim muškarcima to jednostavno ”nije u krvi”, pa je bolje da ih izbegavate ako maštate o srećnom i skladnom braku, piše vecernji.hr.

Ovih pet tipova muškaraca jednostavno nisu materijal za brak, a evo i zašto:

5 znakova da si zavisna od partnera

1. Muškarci koji vole da eksperimentišu

Postoje muškarci koji baš u svemu u životu vole da eksperimentišu. Takve osobe najčešće često menjaju partnere jer na taj način zadovoljavaju svoj ego.

Vi ćete da mu budete samo jedna u nizu, a on na brak s vama neće ni da pomisli. Takvi tipovi uživaju u noćnim izlascima i flertu s devojkama.

2. Muškarci koji su emocionalno povređeni

Muškarci koji teško opraštaju i koji se nalaze u periodu savladavanja emocionalnog bola kojeg su osetili u vezi nisu pogodni kandidati za brak.

Oni će i u vašu vezu da unesu nezadovoljstvo i emocionalni bol, a ako s takvom osobom započnete razgovor o braku, otvoreno će vam reći da vaš brak verovatno neće opstati…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.