Njemu više treba mama nego devojka: 6 znakova da si u vezi sa nezrelim detetom sakrivenim u telu odraslog muškarca
Njemu više treba mama nego devojka: 6 znakova da si u vezi sa nezrelim detetom sakrivenim u telu odraslog muškarca

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku.

Ali ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno proverite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečaci konstantno ponavljaju.

Izbegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne beže od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju da pronađu rešenje.

Kritikovanje

reklame

Kritikovanje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Sakrivanje emocija

Samouvereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje se da ih pokažu i podele s boljom polovinom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, naprotiv, pokušaće da vas što bolje upozna s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem porodiljskog odsustva umesto partnerke, ako je to pametnija odluka. S druge strane, neko ko je još uvek nezreo može na jasan način da vam da do znanja da vas ne smatra ravnopravnima i da ne namerava da umesto vas radi “ženske” poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog dana isto tako bi mogli da se odnose i prema vama ili možda prema vašoj deci.

index.hr

loading...