Ženama je malo teže da budu s muškarcem ako joj se stvarno ne sviđa, ali muškarci, barem ako je verovati istraživanjima, nemaju problem s usputnim stanicama na putu do ljubavi. Znakovi su najčešće jako očiti, ali retko koja žena želi sebi da prizna da je upravo njena “ljubavna priča” upravo takva.

 

Uvek je prezaposlen

Barem kad je u pitanju provođenje vremena s tobom. Čak i Mark Zuckerberg ima vremena za ljude do kojih mu je stalo, a ako tvoj dečko ne može da odvoji sat vremena u danu samo za tebe, verovatno mu samo nije dovoljno stalo.

Ne upoznaje te ni sa kim

reklame

Vaši se sastanci svode na nalaženje u tvom ili njegovom stanu, a upoznavanje roditelja ili prijatelja ne dolazi u obzir? On će ti možda reći da želi da te čuva samo za sebe, ali svi znaju da zaljubljeni muškarac jedva čeka da upozna svoju devojku s ljudima koji su mu važni. Ako to odbija da uradi, nisi mu važna.

par

Zatvoren je

Postoje muškarci kojima treba neko vreme da se otvore, ali zatvoreni su muškarci većinom zatvoreni samo zato što nemaju potrebu da se otvore nekome ko im je samo usputna zabava.

Ti si jedina koja inicira stvari

Ako se svako vaše druženje dogodi isključivo zato što si ti to predložila, jasno je da je njemu manje-više svejedno hoćete li se videti ili ne.

Nikad ne zove, samo šalje poruke

Pozivi su u današnje vreme postali mnogo intimniji čin nego što su to bili u vreme kad nije bilo toliko opcija za slanje besplatnih poruka, a frajer koji baš nikad ne zove očigledno nije spreman za takav odnos.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.