Nit' piše niti zove više: Ne lomi glavu šta mu se desilo - ovo je glavni razlog što je prestao da ti se javlja
Nit' piše niti zove više: Ne lomi glavu šta mu se desilo - ovo je glavni razlog što je prestao da ti se javlja

Postoji samo jedan razlog zašto je momak koji ti se dopada prestao da se javlja.

I on je uglavnom uvek isti – strah od obaveze!

U takvim situacijama pravo je pitanje šta nije u redu sa njim, a ne s vama. Nije u redu njegov strah od obaveze. Neki taj strah uspeju da savladaju odrastajući te postaju onakvi muškarci za koje se žene žele udati, dok oni drugi ostaju muškarci kakvog nijedna žena ne bi želela za muža.

reklame

Takvi muškarci jednostavno ne žele da izgube osećaj slobode i dostupnosti, te ne žele da se lišavaju uzbuđenja koje im donosi neprestano osvajanje.

Iz tog razloga, ono što osvoje vrlo brzo će prestati da im bude zanimljivo, jer su se uverili da to mogu da imaju. Tada kreću dalje dokazujući sami sebi da su poželjni.

Ima li to neke veze sa mnom – najčešće je pitanje koje žene sebi postavljaju.

Istina je da i žene ponekada brzaju kada su veze u pitanju (dva savršena sastanka i već se vide u braku). Ipak, poenta je u tome da na vreme prepoznate takvog muškarca i bežite glavom bez obzira, te priznate sebi da on nije ono što želite – samopouzdan i stabilan muškarac.

Da li će on shvatiti da sam ja ona prava – još jedno je od niza pitanja, koje se damama vrzma po glavi.

Ako mislite da će se zbog vas promeniti vrlo verovatno ste gledali previše američkih filmova. Zato umesto samoobmanjivanja krenite dalje i pružite priliku nekom boljem.

srbijadanas.com/pink.rs

loading...