Sigurno ste barem nekoliko puta u životu upali u neku crnu rupu i pomislili da vas je neko prokleo. Ništa vam ne ide od ruke, loše se stvari samo nižu pa se pitate zašto se baš vama događaju samo loše stvari.

 

Praznoverje je i dalje sastavni deo našeg društva, a mnogi su uvereni da se iza zemaljskog sveta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razume. Zavirili smo u knjige koje se kroz vekove bave okultizmom kako bismo pronašli znakove kletvi, odnosno kako ih prepoznati i zaštiti se od njih.

reklame

Naravno, ovi znakovi se mogu povezati s raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako se ne smeju pouzdano uzimati kao deo potencijalne kletve. Tek kao kuriozitet i praznoverje.

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove kletve. Oni tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja, da postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

devojka

1. Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje ni za čim može biti jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne finansijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vreme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.