Evo šta se desi kada se psihopata zaljubi u vas!
Evo šta se desi kada se psihopata zaljubi u vas!

Ljubav ili samo hemija? Na pitanje koje mnoge muči na početku nove veze nije lako odgovoriti, ali postoje neki pokazatelji koji vam mogu pomoći da doznate o čemu je tačno reč.

Narednih pet znakova odaje da je vaša veza isključivo fizička.

1. Nikada se niste posvađali

Verovatno zato što ni ne komunicirate mnogo već većinu zajedničkog vremena provodite pod čaršafima. Svađe i nesuglasice su normalna i neizbežna stvar u svakoj ljubavnoj vezi i ne kaže se uzalud da se oni koji se svađaju i vole.

2. Ne znate ništa o njegovoj porodici (a ni on o vašoj)

reklame

Ne samo da niste upoznali njegove roditelje već ni ne znate apsolutno ništa o njima, kao ni ima li braće ili sestara jer ga o tome niste ni pitali, a ni on vas? To nam baš i ne zvuči kao ljubav.

3. Nije vas upoznao s prijateljima (a ni vi njega sa svojima)

Mnogo je lakše nekoga s kim se viđate upoznati s prijateljima nego s roditeljima, a ako nije uradio ni to (ali ni vi), onda je jasno da s vama ne želi ništa više od seksa.

4. Ne znate o čemu biste pričali

Ako nakon seksa ćutke ležite jedno pored drugog jer ne znate o čemu biste pričali, onda verovatno nemate mnogo zajedničkoga osim, naravno, akcije u krevetu.

5. Ne čujete se svaki dan

Ako se ne vidite ni ne čujete svaki dan niti vas zanima šta on radi kada ste izvan kreveta, onda očito s njim ne želite da ostvarite nikakav dublji odnos.

index.hr

loading...