dlakavi nokti

Šta više, svaka sezona donosi nešto novo i zanimljivo i često nismo lenji da ih sve isprobamo. Pored lepo ukrašenih noktiju dobijemo i odličan vid zabave koji možete podeliti sa svojom najboljom drugaricom, sestrom ili mamom dok jedna drugoj ukrašavate nokte.

Nakon nekoliko novih metoda koje smo oberučke prihvatile i odmah pribegle trendovima u lakiranju, ovaj februar vam donosi nešto sasvim novo do sada. Nešto što niste mogle ni da zamislite kao ideju. Ali trend već uveliko vlada i možda “zakuca” i na vaša vrata. Na vama je da odlučite hoćete li ga prihvatiti ili ne.

reklame

“Dlakavi” nokti su nešto poptuno novo i znamo da će biti i onih koji će se oduševiti, ali i onih koji će biti zgroženi nad novim trendom. Zato i kažemo, mišljenja su podeljena i skoro da nema zlatne sredine. Ukoliko volite da privlačite pažnju okoline onda je ovo prava stvar za vas. Nećete moći da prođete nezapaženo, verujte!

dlakavi nokti

Za one koji vole da se češkaju i golicaju, pored nesvakidašnjeg izgleda noktiju dobićete i pravu, samo vašu “češkalicu”.

Ovakve nokte možete dobiti lako i to možete sami da uradite kod kuće. Ukoliko ih još nema kod kozmetičara u našoj zemlji ili u nekoj od specijalizovanih radnji, probajte da u nekoj od knjižara ili hobi-radnji nađete filc ili krznene loptice ili šarene ćubice, ili na kraju krajeva neku od vunica za pletenje.

(pogledajte video na strani 2)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.