Ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak ili ste bar čuli za nju iz njegovih priča

Neverni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će imati “vanbračne aktivnosti”. Taj proces odabira žene nije slučajan, oni su o tome razmišljali i unapred ga planirali, otkrilo je istraživanje online portala za upoznavanje partnera za aferu Ashley Madison.

Kako da znaš da te muškarac voli

reklame

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca je priznalo da bi u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu sa posla.

Iako se “druga žena” često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak ili ste bar čuli za nju iz njegovih priča.

Muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju od ranije.

Muškarci traže ženu sa ovim osobinama: Spustite ga na zemlju, i osvojile ste ga!

Deo njih voleo bi da upozna nekog novog i ima kratak seksualni susret koji nikako ne bi uticao na njihovu stalnu vezu.

Čak 99 odsto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe, piše Daily Mail.

Kako zadržati voljenog muškarca

Svoje momke ili muževe varalo je 39 odsto žena, a 35 odsto ih je o tome ozbiljno razmišljalo. Više od polovine žena aferu su imale nakon rađanja dece.

Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 procenta je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 odsto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle da imaju i intelektualnu vezu.

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

stil / 24sata.hr

loading...