Muškarci traže ženu sa ovim osobinama: Spustite ga na zemlju, i osvojile ste ga!

Ako znate kako da od kuće napravite pravi dom, vi ste idealna žena svakog muškarca

O tome šta žene žele od muškaraca ili šta muškarci žele od žena, mnogo se polemiše i govori. Čak je na jednu od tih tema snimljen i čuveni film s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Ipak, koliko god da je istraživanja urađeno, žene i muškarci se uvek podjednako pitaju šta je to što traže jedni od drugih.

Poslednje istraživane koje je rađeno posvetilo se muškarcima i njihovim potrebama, a seksualni terapeut Kevin Kar objašnjava koji su to kvaliteti koje skoro svaki pripadnik jačeg pola priželjkuje od svoje buduće bolje polovine.

Iskrenost

reklame

Dame koje glumataju i ne znaju šta žele možda su privlačne nezrelim muškarcima, ali oni pravi žele ženu koja zna šta želi i koju nije sramota da to i kaže, tvrdi Kevin. Iskreni pristup zlata vredi, a svaki muškarac zna da ceni takvu ženu.

Kad je muskarac zaljubljen a krije: 6 znakova da on za tebe živi

Poverenje

Ono što muškarac najviše želi je da zna da ima vaše poverenje. Odsustvo ljubomore i sigurnost u to da je veran je nešto što svakom pripadniku jačeg pola mnogo znači.

Ženska ruka

Kevin kaže da muškarci ne traže ženu koja će hodati s keceljom po ceo dan, ali definitivno traže osobu koja kuću zna da pretvori u dom. Stvar je u sigurnosti koju oseća kada je sa ženom, a siguran i topao dom su na vrhu muških i ženskih prioriteta.

Potpora

Njegovi ludi snovi možda se većini čine nerealnim i neostvarivim, ali najvažnije mu je da pored sebe ima ženu koja ga podržava. Ako oseti da ima vašu podršku, to će mu dati snage da stvarno pokuša da ostvari svoje snove.

SUDBINSKA LJUBAV ILI VRAĆANJE DUGA IZ DALEKE PROŠLOSTI: Evo kako karma određuje u koga se zaljubljujemo

Čvrsto tlo

Svaki muškarac sanja o ženi koja može da leti s njim, ali i da ga povuče nazad na zemlju kada je vreme da se uozbilji, tvrdi Kevin. Žena koja zna da kombinuje i jedno i drugo idealna je za većinu.

zenskikutak.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.