NEK' CRKNE OD MUKE ŠTO VIŠE NISTE ZAJEDNO: 8 pravila kako da ispadneš kraljica kad sretneš bivšeg
NEK' CRKNE OD MUKE ŠTO VIŠE NISTE ZAJEDNO: 8 pravila kako da ispadneš kraljica kad sretneš bivšeg

Otišla si veselo s prijateljicom na neko druženje i sve je bilo sjajno dok odjednom, na drugom kraju prostorije, nisi ugledala njega – svog bivšeg!

Da, to sigurno nije baš prijatan trenutak i sigurno će ti kroz glavu u deliću sekunde proći hiljade misli. „Zašto više nismo zajedno?“ Ili: „Zašto me je ostavio?“ Možda: „Je li doveo tu novu sa sobom?!“ Kako god, moraš sačuvati hladnu glavu, biti cool i držati se ovih 8 pravila – i biti kraljica!

1. Nemoj da ga ignorišeš

Ako ćemo se ponašati kao da nismo videle bivšeg kad je ušao u prostoriju i ne želimo da pogledamo u njegovom smeru, to deluje u najmanju ruku djetinjasto. U prvom trenutku možda ćemo se osećati neprijatno, ali jedno „Ćao!“ možemo izvući iz sebe. Kako bismo pokazale opuštenost i suverenitet, mi treba prve da se pozdravimo.

2. Bez dodira

reklame

Uvek zavisi od toga kako smo se rastali, ali ni u kom slučaju ne smemo da odmah bivšem skočimo u zagrljaj. Treba izbegavati svaki fizički kontakt; glupo bi čak bilo i rukovati se s njim. Kod pozdrava koji uključuje poljubac, usne nam se nalaze opasno blizu njegovih. Dakle, ostanimo kod jednostavnog „Ćao!“ – na sigurnom rastojanju od najmanje pola metra od njega.

3. Nemoj predugo da razgovaraš

Ako dođe do razgovora, ponekad je bolje što kraće razgovarati i svakako izbegavati teme poput novih partnera ili prošle zajedničke veze. I stare svađe uništiće vam raspoloženje i veče.

NEK’ CRKNE OD MUKE ŠTO VIŠE NISTE ZAJEDNO: 8 pravila kako da ispadneš kraljica kad sretneš bivšeg
NEK’ CRKNE OD MUKE ŠTO VIŠE NISTE ZAJEDNO: 8 pravila kako da ispadneš kraljica kad sretneš bivšeg

4. Nemoj da dramiš

Nije dobro konfrontirati se, ali ako nas bivši usprkos tome bude provocirao, moramo ostati mirne i ignorisati njegove bljezgarije. Za svađu je potrebno dvoje. U najgorem slučaju ćemo se okrenuti i izbeći haos.

5. Nemoj da tračariš

Čak i ako ne možeš da zaustaviš bujicu reči i moraš da pričaš sa bivšim, budi cool: njegovu novu frizuru možemo da komentarišemo kod kuće uz čašu vina u društvu prijateljica.

loading...