VAGA

Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje pokušajte da svedete na razumnu meru. Venera i Merkur u vašem sedmom polju ukazuju na brojne promene u emotivnom životu.

ŠKORPIJA

Mars i Venera čine dobar aspekt i omogućavaju nekoliko kontakata sa zanimljivim osobama. Međutim, Sunce u Biku, znaku sedmog polja, ukazuje na potrebu da se stvari uozbilje i dođe do veze. Mnoge Škorpije će na tom putu biti biti u prilici da promene stvari.

STRELAC

reklame

Prisustvo Marsa u sedmom polju unosi mnogo napetosti u vezu i odnos sa partnerom. Najvažnije je da budete spremni da presečete neke odnose u kojima ne pronalazite sebe u budućnosti.

JARAC

Emocije su uzburkane i očekujete mnogo od narednih dana, a najverovatnije se ništa konkretno neće dogoditi. Opozicija Venere i Meseca ukazuje na nerazumevanje sa okolinom.

VODOLIJA

U emocijama se slabo snalazite i deluje kao da vas opterećuju. Pokušajte da sagledate samo povoljne stvari i ne ispravljate „krive Drine“, jer ćete samo upropastiti vezu. Slobodne Vodolije imaće mnogo šansi, ali bez kvalitetnog odnosa.

RIBE

Napetost na poslu prenosi se i u emotivni život. Merkur, vladar vašeg polja emocija i partnerstva tek je krenuo u direktan hod i možete očekivati još iznenađenja i trzavica u vezi.

novosti.rs/besnopile.rs

loading...