Dnevni horoskop za 19. decembar 2017

Nedeljni horoskop za podznake od 8. do 15. decembra 2017: Nekako smo navikli na iznenađenja, na nepoznate puteve i pitanja bez konkretnog odgovora. Postalo nam je normalno da krenemo, iako ne znamo kuda vodi staza, da uhvatimo za ruku, iako vidimo prvi put, da poverujemo, iako smo na teži način naučili koliko je lako slagati. Možda će nas neko okarakterisati kao naivne, jer uporno verujemo u dobro. A možda ćemo nekome služiti kao primer onih koji slede svoju zvezdu.

Tranzitni Mars 9. decembra menja znak i ulazi u Škorpiju. Svoj na svome. Domaćin. Onaj koji zna. Onaj koji sme. Onaj koji osvaja. Pokazaće nam koliko snage posedujemo, a nismo je bili svesni. Pokazaće nam koliko je život vrtoglav, i da samo ratnici osvajaju, piše Astro portal. Svi oni sa natalnim Marsom, Suncem, Ascendentom, ali i Mesecom, pa i Venerom u Škorpiji, posebno će osetiti uticaj Marsa u Škorpiji. Da li smo spremni da živimo apsolut? Da li smo spremni da prihvatimo darove koji dolaze hrabrima?

Podznak Ovan

Naredni dani budiće strahove, snove koji liče na košmare, i sve ono što želimo da izbegnemo. Svi oni koji su i vezi, imaće odličnu komunikaciju voljenom osobom. Oni koji su slobodni, želeće da se nešto promeni, želeće intenzivne odnose i prihvatiće nečije udvaranje. Odličan je period za studente. Izađite na taj ispit, koji vam budi nemir, i pokažite sebi koliko možete. Ukoliko ste planirali put u inostranstvo, može doći do nekih odlaganja. Skloni ste prehladama, jer niste u potpunosti preležali kada je trebalo.

Nedeljni horoskop za podznake od 8. do 15. decembra 2017

Podznak Bik

reklame

Dragi moji, vreme je za ljubav. Ne zatvarajte oči i ne bežite od emocije. Od sebe dalje ne možemo. Koža se ježi i kada sve druge ubedimo da ne osećamo ništa. U narednim danima izbegavajte da sklapate dogovore, planove i pazite šta potpisujete. Velike se reči izgovaraju, krupna se obećanja dele, ali će se malo toga zaista i realizovati. Nije vreme za krupne poteze. Situacija na poslu se popravlja u vašu korist. Trud se uvek isplati.

Podznak Blizanci

Narednih dana najviše ćete se usmeriti na posao. Ostajaćete duže, davaćete više od sebe i očekivati više od onih sa kojima radite. Budite oprezni pri rukovanju sa oštrim predmetima. Muče vas nerešene emotivne situacije u ljubavi. Muče vas pitanja na koja niste dobili odgovore. Muči vas ono od čega ste jednom otišli, ali tragovi tih emocija i danas su u vama. Pričaće se o prošlosti, o onome što nije prošlo, o onome što i danas pomalo boli. Oni koji se ne okreću prošlosti, mogu doživeti lepe emotivne trenutke.

loading...